GSC Scout # Muhammet Demir

Cevap: #Muhammet Demir

İlhan Parlak'ın hızı dışında pek bir artısı yok bence. Ama Adem Büyük klas bir forvet beğeniyorum zekasıyla oynuyor. Muhammet Demir hem teknik hem hızlı ilk tercihim Muhammet olur.

Aynen ilk tercihim benim de Muhammed olur.Ilhan iyi bi sezon geciriyor 11 gol 6 asist yapmis Karabuk gibi bi takimda gayet iyi hatta baya iyi,Adem Buyukte klas bi eleman degerini tam bulamadi.Bi de bu oyuncularin Drogba-Sneijder-Selcuk gibi adamlarla oynayip seviyelerini yukariya tasiyacaklari dusunulurse Umut gidebilir ,acikcasi gozler daha akilli bi forvet gormek istiyor.

Emin ol Muhammed'i izlemesen bile şu videoyu izlemek sana iyi bir tekniği olduğunu gösterir...Adem ve İlhan ise büyük takım oyuncuları değil..İlhan çok yetenekli olsa emin ol Fener bırakmazdı.

Fener almadan önce Real izliyo diyolardı,fenere gidince onlar da izlemeyi bıraktı heralde :D

Iyi forvetler var aslinda ligde.Yani en azindan Umut tarzi kosan teknik olmayan eleman degil Muhammed ,taraftar daha teknik bi adam gormek istiyor forvette hakli taraflari var.

Adem Buyuk,Ilhan Parlak bu ikiside bence iyi oyuncular dusunulmeli.

Adem Büyük is yapar mi bilemiyorum. Ilhan bu sezon Karabükte iyi bir performans sergiliyor ama Fener'de tutunamadi. Iyi oyuncu olsaydi Fener birakmazdi.Tamam angutlar kus beyinliler ama yinede birakmazlardi. Bence kalsin oldugu yerde.

Adem Büyük is yapar mi bilemiyorum. Ilhan bu sezon Karabükte iyi bir performans sergiliyor ama Fener'de tutunamadi. Iyi oyuncu olsaydi Fener birakmazdi.Tamam angutlar kus beyinliler ama yinede birakmazlardi. Bence kalsin oldugu yerde.

Yani Salih'i bu kadar göklere çıkaran bir camia'dan bahsediyoruz.

Emin ol Muhammed'i izlemesen bile şu videoyu izlemek sana iyi bir tekniği olduğunu gösterir...Adem ve İlhan ise büyük takım oyuncuları değil..İlhan çok yetenekli olsa emin ol Fener bırakmazdı.

Muhammed'i izledim biliyorum nasil bi oyuncu oldugunu gayet iyi.Fener'e baksaydik dedigin gibi dusunseydik transfer yaparken Burak'i almamiz lazimdi.Ihan'da iyi oyuncu is yapar.

Aynen ilk tercihim benim de Muhammed olur.Ilhan iyi bi sezon geciriyor 11 gol 6 asist yapmis Karabuk gibi bi takimda gayet iyi hatta baya iyi,Adem Buyukte klas bi eleman degerini tam bulamadi.Bi de bu oyuncularin Drogba-Sneijder-Selcuk gibi adamlarla oynayip seviyelerini yukariya tasiyacaklari dusunulurse Umut gidebilir ,acikcasi gozler daha akilli bi forvet gormek istiyor.

Adem'in oyun zekasına hayran kalmıştım ilk izlediğimde. Bu adam nasıl olur zamana kadar büyük takıma gitmemiş diye hep düşünüyorum. Yerli olarak sırtı dönük oynayabilen tek forvet. Oyun kurucu gibi pozisyon hazırlayabiliyor, kafa vuruşları çok çok iyi. Yalnız işte Drogba varken daha bitirici daha çevik bir forvete ihtiyacımız var. Hem yaşı hemde stili bize uyan Muhammet çok iyi tercih. Adem'e de yok demem tabi.

Taha Tekler

merak ettim nereden geldi aklına Muhammet uzun zamandır sakat maç falanda oynamıyor akrabası mısın yoksa sen misin Muhammet :D

@Taha Tekler

merak ettim nereden geldi aklına Muhammet uzun zamandır sakat maç falanda oynamıyor akrabası mısın yoksa sen misin Muhammet :D

:D :D Yok ... Bende genç oyuncu listesi var kendim hazırlamıştım..O'da içindeydi...Geçen Antepspor'a denk gelip maçını izlerken aklıma geldi...Twitter'da vs arattım..Bilgilendireyim dedim :)

Ara ara genç oyuncu başlığı açıyorum hatta...Şener,Okay ve Muhammet....Aklımda soru işareti bırakmayan oyuncular bunlar....İyi gençler var ama çoğu soru işaretlerine sahip

Bu kadar övüldüğü için en az 10 maçını falan izlemiştim sakat değilken.Bir Cenk Tosun bile değildi açıkçası.Kendini çok geliştirmezse pek bir şey olacağını sanmıyorum.Klasik genç oyuncu şişirmesi

Bizde oynayacak kapasitede değil, ondan iyi Türk forvetler varken yer bulamaz kadroda kendine. Genç oyuncu alacaksak sol bek ve açık oyuncusu almamız gerek. Takımda kendisinden daha iyi Türk oyuncu olmaması gerek şans bulabilmesi için.

Bizde oynayacak kapasitede değil, ondan iyi Türk forvetler varken yer bulamaz kadroda kendine. Genç oyuncu alacaksak sol bek ve açık oyuncusu almamız gerek. Takımda kendisinden daha iyi Türk oyuncu olmaması gerek şans bulabilmesi için.

Ondan iyi şöyle genç 2 tane Türk söylermisiniz...Samed Yeşil'i hariç tutun ama..

Ondan iyi şöyle genç 2 tane Türk söylermisiniz...Samed Yeşil'i hariç tutun ama..

Umut, Burak. Genç olmasına gerek yok ki. Genç forvet yetiştirmek gibi bir misyonumuz mu var?

Umut, Burak. Genç olmasına gerek yok ki. Genç forvet yetiştirmek gibi bir misyonumuz mu var?

Takımın yaş ortalaması çok yükseldi...Kadro'ya biraz genç oyuncu serpiştirirsek hem geleceği kurtarırız hem Drogba gibi oyuncular sadece maç içinde değil maç dışında'da bir çok oyuncuya örnek olabilir...

Ben Muhammet'i yaşı dolayısıyla yazdım konuya

Takımın yaş ortalaması çok yükseldi...Kadro'ya biraz genç oyuncu serpiştirirsek hem geleceği kurtarırız hem Drogba gibi oyuncular sadece maç içinde değil maç dışında'da bir çok oyuncuya örnek olabilir...

Ben Muhammet'i yaşı dolayısıyla yazdım konuya

Tamam ben de diyorum ki zaten Türk oyuncu bolluğu olan bölgeden neden bir Türk daha yetiştirmeye çalışalım, az olan bölgeye 2 tane genç al onlara çok daha rahat forma şansı verirsin adamlar da kendilerini geliştirir. Ayrıca bakalım sakatlıktan nasıl dönecek Muhammet.

3 yıl önce açılmış konuları tekrar açmadan önce bir sağa sola bakın. :ka19:

Büyük takım oyuncusu olduğu belli bir oyuncu. G.Saray alır mı bilmem ama Trabzonspor' un kesin alması gerekir.

Geri
Üst Alt