GSC Scout # Muhammet Demir

transfer dönemi bitmeden alınmalı.yeni ümit karanımız olur

Hislerimde yanılmam bu çocuk koyu Gaatasaraylı.

Formayı alışı,ertesi gün Galatasaray taraftarına teşekkür etmesi,bizim maçta yüzünde ki naifliğinden belli.

Alinsin ya. Genc ve gayet güzel oynuyor bence. Kimsenin tanimadigi Furkan'i getiriyorsunuz ama biraz da olsa begenilen Muhammet'i ... hic ...

"Fatih Hoca’yla çok oturup konuşmuşluğum yok ama kendisini çok severim. Milli takım hocasıyken Almanya’daki kampta gelip bizi ziyaret etmişti. Ben takım kaptanıydım o zaman ve benimle de yakından ilgilenmişti. Hatta unutmuyorum o zaman gelip 'Seninle daha çok görüşeceğiz. Çok şeyler olacak' gibi moral verici şeyler söylemişti. Benden beklentisini hissetmiş ve mutlu olmuştum"

2012 deki bi röportajdan

Geldikten sonra ilk kötü oynadığında sallayacaksanız, gerek yok kalsın.

iPad - Tapatalk

İnsallah gelir takımda bulunması gereken oyunculardan. Ama Abdullah abinin dediği gibi bu taraftarla işi zor bize gelecek "HER OYUNCUNUN"

30'luk Umut'a 7-8 milyon yatirana kadar, yerine almamiz gereken iki futbolcudan biri Muhammed'di. Digeri de Cenk Tosun.

Ancak AB mevzusu gectigi takdirde, kurnaz Anadolu kuluplerine daha fazla prim yaptirmayacagiz.

30'luk Umut'a 7-8 milyon yatirana kadar, yerine almamiz gereken iki futbolcudan biri Muhammed'di. Digeri de Cenk Tosun.

Ancak AB mevzusu gectigi takdirde, kurnaz Anadolu kuluplerine daha fazla prim yaptirmayacagiz.

Umut mevzusunda haklisin ama

Cenk yerine Bursaspor'dan Batuhan Altintas ve Furkan Soyalp takip edilmeli.

Bursaspor'un alt yapisinda ozellikle u-16-17-18 takimlarinda cok iyi oyuncular var..

en kısa sürede kulübümüze kazandırılmalıdır burak yılmazın bitiriciliğine tepki olarak doğmuştur oldukça zeki pozisyon bilgisi üst düzey olan genç kardeşimiz gerekirse devre arası alınsın sezon sonu gelsin malum antep borç batağında 3 4 milyon euroya evet diyeceklerdir bjk veya fenere kaptırırsak başımızı çok vururuz

Bize gelse yedek olur.Trabzon'da ise ilk 11 oynayabilir.

Birde bu adam cok sık sakatlanıyor,

Ne olursa olsun santraforun yabancı olmalı,en kral yerli santrafor Burak,o bile yeterli görülmüyor.

yahu şu klişelerden kurtulun artık ne sık sakatlanması adamın kariyerinde 1 sakatlık var bağlar koptu ardından tam iyileşecek derken nüksetti 1 senesi çöpe gitti şimdi canavar gibi diri yırtıcı her maç ısırıyor rakibi resmen sahada

Geri
Üst Alt