- 20 Mayıs 2011
- 23.089
- 10.121
- 1.873
2.5 sezondur yazıyorum artık diyecek birşey bulamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyini gördünüz bu çocuğun bu kadar istiyorsunuz? yılda kaç gol kaç asisti var,istikrar var mı? genç ve Türk diye istiyorsunuz sırf.
Aynen öyle, yabancı sınırı olmasa adı bile anılmayacak adamlar kral oluyor işte böyle memlekette. Başımızdakiler sağolsun.
Samed Yeşil bundan iyidir .
cafer vol.244347304
Samed son iki senede adam akıllı napmış tamam bende cok beğeniyorum ama elde var koca bir sıfır.. Muhammet Türkiye'de doğma büyüme diye adamı böyle yargılamayın....Sercan Saraer'e de yerli Ronaldo dedi bu zihniyet
Çamur atmaya başlanılmış TS haberleri çıkınca
Samed son iki senede adam akıllı napmış tamam bende cok beğeniyorum ama elde var koca bir sıfır.. Muhammet Türkiye'de doğma büyüme diye adamı böyle yargılamayın....Sercan Saraer'e de yerli Ronaldo dedi bu zihniyet
Çamur atmaya başlanılmış TS haberleri çıkınca
ne çamuru renkdaş abartmamak lazım yalnızca bir röveşata golüne tav oldu millet
ne çamuru renkdaş abartmamak lazım yalnızca bir röveşata golüne tav oldu millet
Samed Liverpool'da oynuyo .. Suarez ve Sturridge varken kadroya girmesi zor .. Ve yası daha 19 ..
Liverpool'da daha hiç forma giymedi sakatlık ... Muhammet'de geçen sene giymedi...
Biri Almanya u19 un iyi oyuncusu biri Türkiyenin alt kategori kaptanı...Pek bir farkları yok.
Samed'i ne ara izledi bu mıllet Almanya u18 maçları falan mı vardı gormedık.Herkes bir Samed'dir gidiyor...İyi oyuncu ama bilmeyip atıp tutan çok
Samed bir kere FM star Mami FM'de de kotu![]()
Ya Allah Allah adamın oynadığı her maçı takip ediyorum bilenle , bilmeyeni niye aynı kategoriye koyup adamı aşağılıyosunuz..
E iyi de haberde imza yok birşey yok, niye bir anda böyle parladın ki? Ayrıca doğru olsa bile oyuncunun babasıyla görüşmek ne demek, direk sözleşmeli oyuncuyu ayartmak demektir bu. Önce kulüple görüşüp anlaşmaları lazım. Bence olayın gerçekliğini öğrenmek için biraz beklemek lazım.
Takip ediyoruz,izliyoruz buraya hiç izlemeyen birileri gelip leş, bilmem kim vol 2,abartmayın falan diye saçmalıyor.Sıkıldım iyice gelmemesi daha doğru olur belkide.