- 1 Ağustos 2014
- 63.912
- 75.159
- 4.338
Yalova'dan bir öğretmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek seçileydi de tüm devlet dairelerini sarı laciverde boyayaydı... Ben razıydım.Bu adam da CB seçilse fena halde fb'ye yanlayacaktı gibime geliyor.
Benim idealim deki CB öyle futbolla, takım tutmayla falan işi olmamalı. Bu işler biz sıradan vatandaşlar için. Devlet adamı dediğin futbolla falan işi olmaz. Sen CB sin. En zirvedesin. Devletin futboldan çok daha mühim işleri var. Senin ne işin olur alt tabakanın eglencesiyle?Tek seçileydi de tüm devlet dairelerini sarı laciverde boyayaydı... Ben razıydım.
Asıl mesele üslubu ve sürekli boş konuşması. Adaylık döneminde ortaya 1 tane bile proje koymadı.Metin Temel'i sonradan görevden aldı. Siyasi alkışlamak için general olunmaz.
Evet seçim sürecinde Tayyip tarzı konuşması büyük bir eksiydi.Asıl mesele üslubu ve sürekli boş konuşması. Adaylık döneminde ortaya 1 tane bile proje koymadı.
AKP'ye karşı bugüne kadar AKP'nin tarzı ile dalaşa giren rakiplerin hiç biri başarılı olamadı.
Son dönem de Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gibi isimler AKP ile dalaşa girmek yerine halka anlattıkları projeleri ile başarıya ulaştı.
![]()
Yıkım yerine çözümü anlatacak
Bugüne dek daha çok altılı masayı kurumsallaştırmaya dönük açıklamalar yapmayı yeğleyen Kılıçdaroğlu, artık kendi çözüm önerileri ve parti kampanyalarıyla ‘Cumhurbaşkanlığı yolunda’ yapı taşlarını döşüyor.www.birgun.net