muharrem ince

Edildi arkadaşlar edildi adam kabul etmedi

chp listesinden vekillik teklif edilsin. hem kendisine hem de partisinden bazı kişilere. ayrıca seçimin kazanılması halinde milli eğitim bakanlığı için de müzakere edilsin. muharrem ince akıllı adamdır, böyle bir teklifi geri çevirmez.
muarrem'in hedef belli bir oy kitlesine ulaşıp gücünü gösterdikten sonra
cehape'nin başına geçmektir diye düşünüyorum

atanamamış mustafa sarıgül olacak bu gidişle!

Kime hizmet ettigini bilmiyorum ama vatandaşa hizmet etmiyor.

Acil olarak bu yoldan dönmeli

Bence suan icin elestirmek kötülemek yanlis olur

2018 de belki de hepimiz destekledik,herhangi bir skandal durum olmadigi sürece yerden yere vurmak haksizlik

Yuzde 30 oy almis ve cok ilgi cekici bir yenikapi mitingi görmüstük,sirf bundan dolayi bile aday olmak isteyebilir ve en dogal hakki

Zaten yüzde 7 anca alir bidaha da aday olmaz milletvekili bile degil siyasi hayati biter

oy vereceğim şahıstır

Oy falan vermem kendisi bana güven vermiyor ama Habertürk yayınında söylediği doğru şeyler vardı. Ben vereceğim oy ile Davutoğlu'nun ekibine neden vekillik verilmesini sağlayayım. Ya da yüzde 1 oyu olmayan Gültekin Uysalı neden cb yardımcısı yapayım.

Oy falan vermem kendisi bana güven vermiyor ama Habertürk yayınında söylediği doğru şeyler vardı. Ben vereceğim oy ile Davutoğlu'nun ekibine neden vekillik verilmesini sağlayayım. Ya da yüzde 1 oyu olmayan Gültekin Uysalı neden cb yardımcısı yapayım.

Tayyör seçilmesin diye?

tayyibi yaparsın rengo

Geri
Üst Alt