Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.983
- 20.730
- 2.333
Edildi arkadaşlar edildi adam kabul etmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muarrem'in hedef belli bir oy kitlesine ulaşıp gücünü gösterdikten sonrachp listesinden vekillik teklif edilsin. hem kendisine hem de partisinden bazı kişilere. ayrıca seçimin kazanılması halinde milli eğitim bakanlığı için de müzakere edilsin. muharrem ince akıllı adamdır, böyle bir teklifi geri çevirmez.
çıkar gösterEdildi arkadaşlar edildi adam kabul etmedi
Edildi arkadaşlar edildi adam kabul etmedi
chp dinamikleri sayın cbnımız vekilince'ye uymuyorne zaman edildi? ne zaman görüşüldü?
atanamamış mustafa sarıgül olacak bu gidişle!
Muhtarlık versinler bi yerdeBence bakanlık peşinde koşuyor.
Oy falan vermem kendisi bana güven vermiyor ama Habertürk yayınında söylediği doğru şeyler vardı. Ben vereceğim oy ile Davutoğlu'nun ekibine neden vekillik verilmesini sağlayayım. Ya da yüzde 1 oyu olmayan Gültekin Uysalı neden cb yardımcısı yapayım.
tayyibi yaparsın rengoOy falan vermem kendisi bana güven vermiyor ama Habertürk yayınında söylediği doğru şeyler vardı. Ben vereceğim oy ile Davutoğlu'nun ekibine neden vekillik verilmesini sağlayayım. Ya da yüzde 1 oyu olmayan Gültekin Uysalı neden cb yardımcısı yapayım.