- 1 Ağustos 2009
- 47.602
- 50.133
- 4.878
hayırcb'de kılıçdaroğlu'na
mv'de yeşil sol parti'ye vereceğini söylemiştin?
bir oy tipe bir oy kkya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırcb'de kılıçdaroğlu'na
mv'de yeşil sol parti'ye vereceğini söylemiştin?
hdp sevicilerle kol kola girmek de sana yakışırdıhayır
bir oy tipe bir oy kkya
Yine mi amarikanın oyunu. şüphelerim vardı ama kaynak sağlam bu sefer, demek ki doğruymuş.Amerika iyi calisiyor, bu secime ozel harekat yapmislar. Olmayacak insanlari ayni masaya oturtup, biraz da zorla o masada tutup olabilecek tum sorunlara anlik mudahale ediyorlar. Helal olsun adamlara harbiden ciddi bir yapi, Feto'nun calismasini insan daha iyi anliyor.
Muharrem gariban neye ugradigini sasirmistir
Buna ragmen Erdogan kazanirsa gercekten Turk milletine saygim cok degisecek
o şahısa cevap vermeYine mi amarikanın oyunu. şüphelerim vardı ama kaynak sağlam bu sefer, demek ki doğruymuş.
Bunu ilk kez gördüm, şevkinin yan hesabı olmasın sakıno şahısa cevap verme
gereken cevabı deprem zamanında vermiştik
bilmiyorum da sanmamBunu ilk kez gördüm, şevkinin yan hesabı olmasın sakın
Adem sen artık siyaset konuşma abiKilicdaroglu hakkindada cogunluk aynisini diyordu.. Kime oy verecegiz?
Mevcut sistemin farkında mıyız? Mevcut garabet sistemde kazanmak için bu şart. Zaten devamında parlamenter sistem gelecek ve seçim barajı da düşecek işte o zaman herkes istediği siyaseti yapsın. Lakin mevcut garabet sistemin farkında olmak ve bunu değiştirmek için bunları yapmak şart.Bilemiyorum Altan. 10 milyon mültecinin ve bitik ekonominin paydaşları olan akp eskilerinin, adeta ödül gibi cb yardımcısı olacak olmaları içime sinmiyor. Helalleşme değil hesaplaşma taraftarıyım. Neyse seçime daha zaman var bakalım neler olacak.
@Adnan Korkut @Emrah Duvar
Erdogan bahçeli ve soylu nasıl bir araya gelmiş. Bunların birbirine söylemediği hakaret kalmadı beyefendi. Feto hocaniz degilmiydi sizin. el etek opmuyor muydunuzAmerika iyi calisiyor, bu secime ozel harekat yapmislar. Olmayacak insanlari ayni masaya oturtup, biraz da zorla o masada tutup olabilecek tum sorunlara anlik mudahale ediyorlar. Helal olsun adamlara harbiden ciddi bir yapi, Feto'nun calismasini insan daha iyi anliyor.
Muharrem gariban neye ugradigini sasirmistir![]()

siyaset yapmayınızErdogan bahçeli ve soylu nasıl bir araya gelmiş. Bunların birbirine söylemediği hakaret kalmadı beyefendi. Feto hocaniz degilmiydi sizin. el etek opmuyor muydunuz
herhangi bir kötü şey yok şiirlerdeFatih Altayli programını biraz evvel izledim.
Ne istiyorum biliyor musunuz torunlarım ile matematik çalışmak istiyorum.
Kursa gidip roman yazmak istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 196379
Bana bir dönem Yetki verin sonra ben yokum zaten
Ekli dosyayı görüntüle 196380
Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için 300 kişilik listem var. Henüz yardimcim olduğundan haberi olmayan insanlar var
Ekli dosyayı görüntüle 196381
Ne istiyorum biliyor musunuz forumda felsefe yapmak istiyorum
Seni bilmem ama yengenin bu şiirleri okumasına müsade etmem.herhangi bir kötü şey yok şiirlerde
Konyalilara yasak siyaset sadecesiyaset yapmayınız
kardeş sen hangi ülkede yaşıyorsunAmerika iyi calisiyor, bu secime ozel harekat yapmislar. Olmayacak insanlari ayni masaya oturtup, biraz da zorla o masada tutup olabilecek tum sorunlara anlik mudahale ediyorlar. Helal olsun adamlara harbiden ciddi bir yapi, Feto'nun calismasini insan daha iyi anliyor.
Muharrem gariban neye ugradigini sasirmistir
kardeş sen hangi ülkede yaşıyorsun