muharrem ince

1679585742955.webp

yanıtım ------>
Feramuz Kayalar

Amerika iyi calisiyor, bu secime ozel harekat yapmislar. Olmayacak insanlari ayni masaya oturtup, biraz da zorla o masada tutup olabilecek tum sorunlara anlik mudahale ediyorlar. Helal olsun adamlara harbiden ciddi bir yapi, Feto'nun calismasini insan daha iyi anliyor.

Muharrem gariban neye ugradigini sasirmistir :)

Buna ragmen Erdogan kazanirsa gercekten Turk milletine saygim cok degisecek
Yine mi amarikanın oyunu. şüphelerim vardı ama kaynak sağlam bu sefer, demek ki doğruymuş.

Bilemiyorum Altan. 10 milyon mültecinin ve bitik ekonominin paydaşları olan akp eskilerinin, adeta ödül gibi cb yardımcısı olacak olmaları içime sinmiyor. Helalleşme değil hesaplaşma taraftarıyım. Neyse seçime daha zaman var bakalım neler olacak.

@Adnan Korkut @Emrah Duvar
Mevcut sistemin farkında mıyız? Mevcut garabet sistemde kazanmak için bu şart. Zaten devamında parlamenter sistem gelecek ve seçim barajı da düşecek işte o zaman herkes istediği siyaseti yapsın. Lakin mevcut garabet sistemin farkında olmak ve bunu değiştirmek için bunları yapmak şart.

Amerika iyi calisiyor, bu secime ozel harekat yapmislar. Olmayacak insanlari ayni masaya oturtup, biraz da zorla o masada tutup olabilecek tum sorunlara anlik mudahale ediyorlar. Helal olsun adamlara harbiden ciddi bir yapi, Feto'nun calismasini insan daha iyi anliyor.

Erdogan bahçeli ve soylu nasıl bir araya gelmiş. Bunların birbirine söylemediği hakaret kalmadı beyefendi. Feto hocaniz degilmiydi sizin. el etek opmuyor muydunuz

Fatih Altayli programını biraz evvel izledim.

Ne istiyorum biliyor musunuz torunlarım ile matematik çalışmak istiyorum.

Kursa gidip roman yazmak istiyorum.

1679586810466.webp

Bana bir dönem Yetki verin sonra ben yokum zaten

1679586869290.webp

Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için 300 kişilik listem var. Henüz yardimcim olduğundan haberi olmayan insanlar var

1679586937735.webp

Ne istiyorum biliyor musunuz forumda felsefe yapmak istiyorum

Fatih Altayli programını biraz evvel izledim.

Ne istiyorum biliyor musunuz torunlarım ile matematik çalışmak istiyorum.

Kursa gidip roman yazmak istiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 196379

Bana bir dönem Yetki verin sonra ben yokum zaten

Ekli dosyayı görüntüle 196380

Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için 300 kişilik listem var. Henüz yardimcim olduğundan haberi olmayan insanlar var

Ekli dosyayı görüntüle 196381

Ne istiyorum biliyor musunuz forumda felsefe yapmak istiyorum
herhangi bir kötü şey yok şiirlerde

Ne var bunda

Kendisini hiç sevmem ama seks diye bir şey var

R diyebilir miyiz?

kardeş sen hangi ülkede yaşıyorsun

Ha gayret 100 bini bugün geçersin.

kardeş sen hangi ülkede yaşıyorsun

Istanbul, Etiler.

Biri yukarda yazmis MHP ile AKP ayni ekipte olmalari garip degil de Ataturkcu, terorist, cakma ülkücü, milli gorus, 'Islamci' vb. siyasetcilerin ayni ekipte olmasi mi garip diye.. alem insanlar var burda..

Bir adamin gitmesi uzerine kurulmus bir olusumdan ulke'nin daha iyiye gidecegini dusunen oy sayisi 50%'yi gecerse zaten sorun yok bunu hak ediyordur Turkiye :)

Yasayip gorecegiz hepimiz umarim sene sonu bu forumda yine karalariz birseyler ozellikle muhalefet kazanirsa.. 6 ay beraber dayanirlar mi o da soru isareti ama neyse o baska konu..

Geri
Üst Alt