muharrem ince

Fizik hocası olup kendini matematiksel deha olarak gören ve göstermeye çalışan ama aşırı ''Duygusal'' kararlar veren biri.

Niyeti ile ilgili bir şey demek yanlış olur ama siyasette yer alan bir kişi anlık bu kadar kolay etkilenmemeli

Sol görüşlüyüm, sana da sırf chp hatrına zamanında oy vermiştim. Biz o hatıra Ekmelledin'e bile verdik zaten. Çok da şey yapmasın. 🤣 Senin kitleyle de mücadele edeceğiz gibi durmakta.

Bir şekilde kim olursa artık değişmesi lazım.Ben şahsen Avustralyada yaşıyorum ve haftada 3 gün bile çalışsam her ihtiyacımı karsilayabiliyorum çok rahat şekilde, Turkiyede hayat zulüm gibi alım gücü yok asgari ücret yetmiyor kimseye ama burada bile hala var destekçileri, yurt dışında oy atimini komple yasaklamak lazım.Etin kilosunu 18 birimden alan adam gidiyor turkiyede et yiyemeyen insanların kaderini belirliyor.
Bu arada en beğendiğim ince aralarında , secim zamani Turkiyeye geleceğim için sanırım havalimaninda atıyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk turda inceye vereceğim , sonraki tur zaten reisin karşısına aziz yıldırım çıksa ona oyum , kim olduğu farketmez

Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesini beklerdim. Aday olmasını doğru bulmuyorum.

chp listesinden vekillik teklif edilsin. hem kendisine hem de partisinden bazı kişilere. ayrıca seçimin kazanılması halinde milli eğitim bakanlığı için de müzakere edilsin. muharrem ince akıllı adamdır, böyle bir teklifi geri çevirmez.

Geri
Üst Alt