Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.431
- 5.371
- 1.873
Yakında KK lehine çekildiğini açıklayacak bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TürkümSen savcı misin hakim misin
Serkan'ı troll sanmam içimi dağlıyorBakın aktrol demiyorum, trol yok diye forumda takılıyorum. Twitter'dan daha çok tercih ediyorum. Ama bayağıdır trol dolmuş buralar. Hem de aktrol.
Forumda Serkan'dan başka trol görmeye tahammülüm yok maalesef.
Senden çok varTürküm
Doruk'u ayrı tutarak diyebilirim ki Serkan su katılmamış sek bir trol.Serkan'ı troll sanmam içimi dağlıyor
Doruk'u ayrı tutarak diyebilirim ki Serkan su katılmamış sek bir trol.
Kamuya açık bir mağazadan alışveriş yapmak trolluk değil tüketim tercihidir.fenerium poşeti fotoları atıp milleti trolluknan itham etmiyorsun umarim ki mahmout.
Chp olmayacağı için %65 alamazdı. Muharrem davranış ve kafa yapısı olarak RTE den zerre farkı yok.Seçim gecesi kaybolmasaydı , şu an %65 oyu vardı.. Kendisi de gerekli açıklamayı , gerekli bir şekilde , o gün her yere çıkıp bangır bangır bağırarak yapmadığına çok pişmandır.. Adam ilk gün 100 bin oyu toplasaydı troller işi bitirdi denilecekti.. Şimdi toplayamayınca seçmeni tiktokçu deniliyor.. Gerçekten ne kadar oy alacağını çok merak ediyorum..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi