Mühendislik Dalları Ve Gidilesi Üniversiteler

Bu arada insaatin Turkiye islerinde baslangic maas skalasi cok dusuktur o yuzden genelde yurtdisi islerine giderler.

$

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404732850589.webp
    uploadfromtaptalk1404732850589.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 95
Cok net bişey sorucam tekrar konu açmak istemedim osmangazi elektrik elektronik ikinci öğretim mi osmangazi inşaat birinci öğretim mi para sorun değil

Birbiriyle çok alakasız bölümler ama İstanbul Ünversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik-İTÜ Geomatik müh. arasında kaldım.

Gelecekte kendimi lab'da çalışırken görmek plan proje çizerken görmekten daha iyi geliyor ama geomatikte de iş imkanı oldukça iyiymiş. Siz ne dersiniz hangisine gideyim. mf4 40 bin mf3 36 bin için başka önerisi olan varsa onu da düşünebilirim :) Son 7 gün ve çok kararsızım.

Dostum ben geomatik muhendisligi mezunuyum dolayisiyla muhendisim :-) dedikleri dogru fazlaca is imkani var ozel sektorde fakat bu imkanlar genelde santiye tarzinda zor ve yorucu isler oluyo, sehir icinde buro tarzi yerlerde genelde tekniker tercih ediliyo maastan dolayi.. Bunun yaninda devlete girmek istiyorum dersen de kpss alimlarinda ortalama bi alim mevcut. Tabi su an kpssye yabancisindir sen, santiye sartlari insana kpssyi hatim ettiriyo ama :-) 3. secenek olarak kendi buromu acacam dersen biraz da cevren varsa iyi paralar alman muhtemel ama o da cok yorucu zahmetli bir is.. Maddi yonden ve is imkani yonunden iyi bir bolumdur fakat ben zor arazi sartina gelemem, sehir disinda bi santiyede asker hayati gibi bi hayat suremem, iki haftada tek pazar tatili bana az gelir dersen yazma :-) Nacizane tavsiyem sehirinde bulunan kadastro mudurlugune gidip ordaki muhendislerden fikir alman.. Simdiden hayirli tercihler :-)

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Makineyi sec.Endustri falan salla en cok is alani makine muh.Tek sorunu bolumde disi nufusu yok

Geri
Üst Alt