Mühendislik Dalları Ve Gidilesi Üniversiteler

Üniversite hayatı başkadır... Tüm genç arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim...

Gençlere nacizane tavsiyem her zaman olduğu gibi...

1. İngilizceyi öğrenin.... Dahası İngilizce yazmayı da öğrenin...

2. Proje hazırlamayı, Project Cycle Management'i öğrenin...

3. AB Muktesebatını takip edin... Horizon 2020'yi yakından takip edin...

Yok la yusuflayacak bi durum yok gerçi garanti tercihler mi yaptın onu bilmiyorum da :D

garanti yaptım 2 tane şehir vardı fark etmez diyodum suan birine odaklandım ben 105k bölüm 92k inermi acaba :D

daha çok istediğim ondan hemen sonra gelen 103k :D

Ben de garanti yaptım Allah inşallah gönlüne göre versin benim de gönlümde yatan yer 6 bin önde bakalım

Doğrulatamadğım kaynaklara göre

ösym:en geç 24 Temmuz demiş , Bugun 02:00 olabilri demiş

Ben 45 binim 28 den başladım 60 a kadar yazdım inşaat eem karışık

Sıralamandan 4k asagı 4k yukarı yerler gelir diye tahmin ediyorum. Dershanelerin kapatılması ihtimalinden dolayı cok fazla insan tercih yapacak bu sene; önceki yıllara göre daha saglıklı tahminler yapılamıyor bu yüzden :)

Dershanelerin kapatılması ihtimali diye bir şey yok bu sene. Ama ondan sonraki seneye kesin. Tabii millet tam bilgi sahibi olmadan işe giriştiyse dediğiniz olabilir.

Ben kaydımı yaptırdım hatta. :oops:

Ne bilyiim Adil renkdaş , ciddi söylüyorum 10 arkadaşımdan 5 i tercih yapmadı .

Erdi

Bende 18tane inşaat 8 tane pc yazdım

ÖSYM Sonuç (@OSYMsonuc) on Twitter

asılsız diyor boş bi hesap yani fake hesap ama neden bu acıklama :D

edit:hesabları sanırım askıya alınmıs resmi olabilir

Daha erken ya 24 üne kadar açıklanacagini ben de duydum ama daha erken çarşambadan önce olmaz bence

Ben eminim 24den önce olur . Geçen yıl 1 haftada acıklamıslar bu süre bu yıl 5 güne düşer

Dershanelerin kapatılması ihtimali diye bir şey yok bu sene. Ama ondan sonraki seneye kesin. Tabii millet tam bilgi sahibi olmadan işe giriştiyse dediğiniz olabilir.

Ben kaydımı yaptırdım hatta. :oops:

Insanlar bu konuda net bir bilgi sahibi degil ve bazı dershaneciler bu sene dershaneleri kapatıp özel okul acmaya basladılar. Suan kardesimin gittigi dershanenin ortakları öyle yaptılar mesela, bunun örnegi cok fazla. Bu gibi sebeplerden dolayı insanlar yazayım da gideyim düsüncesindeler biraz :)

Geri
Üst Alt