Mühendislik Dalları Ve Gidilesi Üniversiteler

tek fakültesi yazmadım

kdv4fl.jpg

Ne bilyiim Adil renkdaş , ciddi söylüyorum 10 arkadaşımdan 5 i tercih yapmadı .

Erdi

Bende 18tane inşaat 8 tane pc yazdım

ÖSYM Sonuç (@OSYMsonuc) on Twitter

asılsız diyor boş bi hesap yani fake hesap ama neden bu acıklama :D

edit:hesabları sanırım askıya alınmıs resmi olabilir

Sen tercih yapmakla iyi yapmıssın, ben de mezun olduktan sonra 1 sene daha hazırlanayım dedim calısırım diye, kolay kolay calısamıyor insan. Yanlıs degilsem 3 bin falan ilerledim sanırım bir önceki seneye göre. Bu arada yazdıgın bölümler ve üniversiteler gayet güzel, basarılar dilerim :tiphat:

Insanlar bu konuda net bir bilgi sahibi degil ve bazı dershaneciler bu sene dershaneleri kapatıp özel okul acmaya basladılar. Suan kardesimin gittigi dershanenin ortakları öyle yaptılar mesela, bunun örnegi cok fazla. Bu gibi sebeplerden dolayı insanlar yazayım da gideyim düsüncesindeler biraz :)

Bence de öyle olmalılar bir rakip bir rakiptir seneye son şansım. Hatta mümkünse bu sene herkes yerleşsin. :p

[attachment=11983:uploadfromtaptalk1405895714222.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1405895714222.webp
    uploadfromtaptalk1405895714222.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 227
Yasıt sayılırız kardesim ya 22 yasındayım, Sanlıurfalıyım, Gaziantep Üniversitesinde Makine Mühendisligi okuyorum. Dikkat ettim de makine mühendisligi yazmamıssın, iyi de yapmıssın :)

yav her insan kendi sevdiğini yapmalı kimsenin içini burda karartmak kuskulandırmak veya mesleğine bölümüne bişey atmak istemem ama

kimse sorduysam imkanın varsa artık makina yazmayın dediler , oraya eğilimimde yok . Ya inşaat ya pc seccektim pcde fiziğim çok yorulur diye afedersin çok maçam yemedi , inşaattada maşallah hatrı sayılır çevre olunca böyle yaptık

Yerleş yerleş önümde yer etme seneye. :p Gerçi sen sayısalcısın.

Ben de bu seneki 11. sınıflarla takılırım artık üniversitede. :dispirited:

11.sınıflar tabi her insan farklıda daha çok takıldım hep benden 1 yaş kücüklerle , sevmiyorum ciddiyeti .etrafımdaki yaşıtlarım ciddiydi

Kaliforniya teknoloji enstitusu. Gitmedim gormedim nebilim iyisir herhalde. Burdan mezun olan direk nasada is buluyomus diyorlar biriniz zahmet edip mezun olsada uzayda hayat varmo yokmu cevaplasin ne bu ya.

yav her insan kendi sevdiğini yapmalı kimsenin içini burda karartmak kuskulandırmak veya mesleğine bölümüne bişey atmak istemem ama

kimse sorduysam imkanın varsa artık makina yazmayın dediler , oraya eğilimimde yok . Ya inşaat ya pc seccektim pcde fiziğim çok yorulur diye afedersin çok maçam yemedi , inşaattada maşallah hatrı sayılır çevre olunca böyle yaptık

Iyi yapmıssın. makinede is olanagı fazla ama oldukca zor bir bölüm, hele ki hala ODTÜ müfredatı gecerli olan Gaziantep Üniversitesinde daha zor bir bölüm. Ingilizde olmasına aldanıp yazdım ama suanki aklım olsa yazmam tekrar

Benim donemlerde yoktu ,sistem kontrol muhendisligi varmi Turkiyede ?

Yada buna benzer

Geri
Üst Alt