Muhteşem Grafikler ile Yeni Flight Simulator

Grafikler muazzam yahut

Baya güçlü PC lazım buna herhalde.
Aslında o kadar da uçuk kaçık bir PC gerekmiyor, bu oyun için 30 frame hedefi koyabilirsiniz, neredeyse hiç hareketli obje olmadığı için oldukça akıcı hissettiriyor. Zaten bu oyun son güncellemelerini alıyor muhtemelen, yeni çıkacak oyun içerik olarak inanılmaz görünüyor, umarım o da bu oyun gibi akıcı bir deneyim sunar.

Aslında o kadar da uçuk kaçık bir PC gerekmiyor, bu oyun için 30 frame hedefi koyabilirsiniz, neredeyse hiç hareketli obje olmadığı için oldukça akıcı hissettiriyor. Zaten bu oyun son güncellemelerini alıyor muhtemelen, yeni çıkacak oyun içerik olarak inanılmaz görünüyor, umarım o da bu oyun gibi akıcı bir deneyim sunar.
Ben xbox s de oynadim bunu pek bir keyif alamadim. Google maps acip mousela gezmek gibi baska numarasi yok

Ben xbox s de oynadim bunu pek bir keyif alamadim. Google maps acip mousela gezmek gibi baska numarasi yok
Uçak uçurmak gibi bir hevesiniz yoksa, sim setlerine yatırım yapmayacaksanız normal bir oyun için öyle görünebilir. Yeni gelecek oyun bu konuda ciddi bir atılım yaptı;

Uçak uçurmak gibi bir hevesiniz yoksa, sim setlerine yatırım yapmayacaksanız normal bir oyun için öyle görünebilir. Yeni gelecek oyun bu konuda ciddi bir atılım yaptı;

Bogazin ustunde pir pir ucmustum hatta ram parka sert bir inis yapmistim. Keyif alamadim yuksekte ne goreceksin ki zaten

2020 ile X arasında baya fark vardı

Ama gördüm kadarıyla 2020 ile 2024 arasında öyle çok büyük bir Grafik farklıgı yok?
X ile 2020 arasında 14 yıl vardı, doğal olarak değişmeyen hiçbir şey yoktu. 2020 ile 2024 arasında 4 yıl var sadece, daha çok içerik ve yeni oynanışların eklendiği bir sürüm olacak gibi görünüyor 24 ki yine de aralarında gözle görülür bir grafik farkı var. Özellikle de yeşil alanlar çok daha iyi ve derinlik katılmış bir görünüme sahip 2024'de. Genel olarak oyun zaten Bing ile simüle ediliyor ama 2024'ün tanıtımlarında baştan aşağı elden geçilirmiş su ve yeşil alanlar gördük.

Yeni oyun içerik olarak o kadar dolu geliyor ki yeni bir başlık mı açsak acaba :think:

Microsoft Flight Simulator 2024'de;

- Kariyer modu da olacak.

- Görevlerden kazandığımız paralar ile kendi uçağımızı alabileceğiz. Hatta kendi filomuzu bile kurabiliriz.

- Uçağımızın bütün bakım masrafları bize ait olacak.

- Daha önce bu çeşitlilik ve kalitede yapılmamış bir mod

- İstediğimiz bir havalimanını seçip, orada eğitim almaya başlıyoruz.

- Uçuş öncesi hazırlıklar, uçuş rotalarını bildirme, çeşitli görevler

- Görevler sonrası kazandığımız puanlar ile yetenek ağacından uçurabileceğimiz uçakları açacağız.

- Öğrendiğimiz uzmanlıklar sayesinde arama kurtarma, tarifeli uçuş, yangın söndürme gibi işlerde çalışacağız

Steam Ön Sipariş tarihi 26 Eylül.

Xbox/Windows Fiyatları;

Standard 2000₺ (70 Hava aracı | 150 Havalimanı)

Deluxe 2900₺ (80 Hava Aracı | 155 Havalimanı)
Premium Deluxe 3800₺ (95 Hava Aracı |160 Havalimanı)
Aviator 5800₺ (125 Hava Aracı | 160 Havalimanı)

kaldırcam

a32nx-8k-pegasus-airlines-w-real-selcal-code-179741-1675734809-G5p3A.jpg

GTA 6 için PC sürüm gereksinimleri bir belli olsun çoluğumun çocuğumun rızkını basacağım toplayacağım en iyi PClerden birini.

Bunu da alacam yanında,

Bana TCyi bir süre unutturacak kombo.

Geri
Üst Alt