- 27 Ocak 2010
- 131.979
- 97.008
- 5.488
ps5 var ama bu oyun için pc aldımGrafikler muazzam yahut
Baya güçlü PC lazım buna herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ps5 var ama bu oyun için pc aldımGrafikler muazzam yahut
Gerçekten sırf bir oyun için güçlü bir PC mi aldın?ps5 var ama bu oyun için pc aldım
ps5 var ama bu oyun için pc aldım
Aslında o kadar da uçuk kaçık bir PC gerekmiyor, bu oyun için 30 frame hedefi koyabilirsiniz, neredeyse hiç hareketli obje olmadığı için oldukça akıcı hissettiriyor. Zaten bu oyun son güncellemelerini alıyor muhtemelen, yeni çıkacak oyun içerik olarak inanılmaz görünüyor, umarım o da bu oyun gibi akıcı bir deneyim sunar.Grafikler muazzam yahut
Ben xbox s de oynadim bunu pek bir keyif alamadim. Google maps acip mousela gezmek gibi baska numarasi yokAslında o kadar da uçuk kaçık bir PC gerekmiyor, bu oyun için 30 frame hedefi koyabilirsiniz, neredeyse hiç hareketli obje olmadığı için oldukça akıcı hissettiriyor. Zaten bu oyun son güncellemelerini alıyor muhtemelen, yeni çıkacak oyun içerik olarak inanılmaz görünüyor, umarım o da bu oyun gibi akıcı bir deneyim sunar.
Uçak uçurmak gibi bir hevesiniz yoksa, sim setlerine yatırım yapmayacaksanız normal bir oyun için öyle görünebilir. Yeni gelecek oyun bu konuda ciddi bir atılım yaptı;Ben xbox s de oynadim bunu pek bir keyif alamadim. Google maps acip mousela gezmek gibi baska numarasi yok
Uçak uçurmak gibi bir hevesiniz yoksa, sim setlerine yatırım yapmayacaksanız normal bir oyun için öyle görünebilir. Yeni gelecek oyun bu konuda ciddi bir atılım yaptı;
X ile 2020 arasında 14 yıl vardı, doğal olarak değişmeyen hiçbir şey yoktu. 2020 ile 2024 arasında 4 yıl var sadece, daha çok içerik ve yeni oynanışların eklendiği bir sürüm olacak gibi görünüyor 24 ki yine de aralarında gözle görülür bir grafik farkı var. Özellikle de yeşil alanlar çok daha iyi ve derinlik katılmış bir görünüme sahip 2024'de. Genel olarak oyun zaten Bing ile simüle ediliyor ama 2024'ün tanıtımlarında baştan aşağı elden geçilirmiş su ve yeşil alanlar gördük.2020 ile X arasında baya fark vardı
Ama gördüm kadarıyla 2020 ile 2024 arasında öyle çok büyük bir Grafik farklıgı yok?
kaldırcamAslında o kadar da uçuk kaçık bir PC gerekmiyor, bu oyun için 30 frame hedefi koyabilirsiniz, neredeyse hiç hareketli obje olmadığı için oldukça akıcı hissettiriyor. Zaten bu oyun son güncellemelerini alıyor muhtemelen, yeni çıkacak oyun içerik olarak inanılmaz görünüyor, umarım o da bu oyun gibi akıcı bir deneyim sunar.
ne oynuyonSeveni de sevmiyoruz
ne oynuyon