Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Star TV

Bu sezon dizide Farah Zeynep Abdullah'ın da oynadığını dipnot olarak belirtelim.

İyiydi bence :) Kösem'in ilk sezonunun 1. bölümünden bahsediyoruz değil mi? Kanuni'nin olduğu dizinin ilk bölümü de iyiydi. İlk bölümleri güzel yapıyorlar o konuda sıkıntı yok. Sonra kaliteyi bozuyorlar.

Çok sıkıcıydı diye hatırlıyorum sanki.

Gerçi 2 saatlik dizi mutlaka sıkıcı olur, saat 20:00'dan başlayıp gece 23 küsüre kadar oturup izleyenlere hayret ediyorum. Şahsen bizim dizileri sara sara izliyorum 1-1.15 saate çekiyorum :D yoksa çekilmez.

Bozmazlar inşallah ne diyelim, çok renkli bir padişah eğer bununda içine ederlerse yuh derim başkada bir şey demem.

leyla-feray-biyografisi-616.jpg

Leyla Feray

Doğum Tarihi : 8 Mayıs 1993
Yaşı : 23
Doğum Yeri : İstanbul
Burcu : Boğa
Boyu : 173 cm
Kilosu : 55 kg
Göz Rengi : Kahverengi

Leyla Feray (@leylaferay) • Instagram photos and videos
Leyla Feray (@leylaferay) | Twitter

Hastasıyız dedeee. :D

Beren Saat'ten sonra Nurgül Yeşilçay Umut'tan sonra Eren etkisi yapmış gibi olmuş.IV.Murat'ı oynayan oyuncu da iyi gözüküyor.Evliya Çelebi'yi ele almaları da güzel olmuş.Geçtiğimiz sezondan daha iyi olacağa benziyor şimdilik eyyorlamam bu kadar.

Evliya Çelebinin olması benim gibi bir Kütahyalıyı mutlu etmedi degil :)

Sevdigimde bir oyuncudur Necip Memmili. İzledik begendik. Reytingi bol olsun.

Beğendim ilk bölüm itibariyle HOŞ.

Beren Saat'ten sonra Nurgül Yeşilçay Umut'tan sonra Eren etkisi yapmış gibi olmuş.IV.Murat'ı oynayan oyuncu da iyi gözüküyor.Evliya Çelebi'yi ele almaları da güzel olmuş.Geçtiğimiz sezondan daha iyi olacağa benziyor şimdilik eyyorlamam bu kadar.

Yani 3-4 bolum sonra izlenmez

Bizim Eren ilk geldigi zaman Ibra gibiydi simdilerde Umut'un 1-2 tik ustu

Hele o neredeyse kalenin icindeyken kacirdigi daha dogrusu topu iskaladigi pozisyondan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cuma akşamı yeni bölümü izledim. Geçen hafta olduğu gibi bu bölüm de gayet iyiydi. Aynen devam eder umarım.

Harikulade bi dizi en iyi m.yüzyıl budur.

Geri
Üst Alt