Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Star TV

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
COqCgtRWIAAGP5A.jpg

Muhteşem Yüzyıl'ın devamı niteliğinde sayılan dizi Ekim'de ekrana gelecek. Dizinin konusu I. Ahmed ve Mahpeyker Kösem Sultan'ın etrafında gelişen olaylar.

Dizide başrol oyuncularını, Safiye Sultan'ı Hülya Avşar, I. Ahmed'i Ekin Koç, Kösem Sultan'ın genç halini Anastasia Tsilimpiou, yetişkin halini Beren Saat gibi isimler canlandırıyor. Ayrıca yardımcı oyuncularda Çağatay Ulusoy, Mete Horozoğlu gibi isimleri görüyoruz.

Kişisel görüşüm ; Oyuncu kadrosu ve konu dışında müzikleri, dekorları ve mekanları serinin önceki dizisiyle aynı gibi. Dizi adını değiştirebilirlerdi. Evet belki Muhteşem Yüzyıl'ın devamı olduğu için aynı ismi koymuş olabilirler ama serinin devamı olan dizideki yaşanan yüzyıl çok da muhteşem değil açıkcası. Aslında konusu ve oyuncu kadrosuyla işlenebilir bir cevheri var bu dizinin. Ama serinin ilk dizisini çok özeniyorlar sanki. Ayrı ayrı olsa daha iyi olur gibi.

Dizinin ilk traileri yayınlandı ;

https://www.youtube.com/watch?v=He5I1ZNPTYQ

100px-Star_TV_logosu.png

kosem once kumral sonra sarisin sonra da esmer oluyor herhalde :D

Bir 4 senede bu tartışılır artık. Yalnız bu kadar sık padişah değişen dönem için nasıl oyuncular bulacaklar ilginç.

Şanlı Türk tarihini pembe dizi halinde gösterenlere yazıklar olsun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nerede şerefsiz oyuncu kadrosu var doldurmuşlar gerçi osmanlı gibi bir devlete böyle oyuncu kadrosu yakışır

Beren Saat ilk bölümlerde yokmuş secim oncesi Hdp mitinglerinden mahrum kalmasin diye böyle bir yol izlendi anlasilan

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

I.Ahmed'in hayatını okudum da, 13 yaşında tahta çıkmış o yaştan başlatmayacaklar muhtemelen. Sünneti bile padişah olduktan sonra yapılmış. 27 yaşında da ölmüş. Genç Osman, IV.Murad, Sultan İbrahim ve IV.Mehmed'i daha sık gösterirler sanırım. Bu dönemde padişahtan bol bir şey yok.

Son düzenleme:
solcu kesim izler bunu dimi.

sağcı kesimde ertuğrulu izler.bakalım buda çarşamba yayınlanırsa kıyasıya bir yarış ederler reytingde

Beren Saat ilk bölümlerde yokmuş secim oncesi Hdp mitinglerinden mahrum kalmasin diye böyle bir yol izlendi anlasilan

kösem sultan'ın 13-14 yaşındaki halini oynayamayacağına göre ilk bölümlerde olmaması normal!!!! unutmadan hatırlatayım sana kendisini protesto etmek istiyorsan aşk-ı memnunun çekildiği yalıda oturmuyor kendisi!!!!

kösem sultan'ın 13-14 yaşındaki halini oynayamayacağına göre ilk bölümlerde olmaması normal!!!! unutmadan hatırlatayım sana kendisini protesto etmek istiyorsan aşk-ı memnunun çekildiği yalıda oturmuyor kendisi!!!!
Ediyorum zaten,neden rahatsızlık duydun yazdigimdan hayirdir bileyim ona göre iki çift laf edeyim.

Tarihi tamamen yanlış anlatan aptal bir dizinin bu sezon yayına çıkacak olan aptal versiyonu.

Bir gözatmak lazım.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Muhtesem Yüzyil'in bir bölümünü izlemistim hic ilgimi cekmedi acikcasi, baska bölüm de izlemedim. Bu diziyi de takip etmem.

Ben de hic izlemedim de tarihi yanlis anlatiyor diye bir elestiri cok komik. Tarih anlatmak istese belgesel yaparlar. Dizi bu. Da Vinci's Demons dizisini italyanlar boyle olmadi bi kere falan diye elestiriyor mudur acaba.

Acip okuyalim, kurgu nedir, senaryo nedir.

mis gibi yabancı diziler varken aptal türk dizilerini millet niye izliyor anlamış değilim. piyasada 50 tane türk dizisi varsa ellisi de kopyala yapıştır aynı konu.

Ben de hic izlemedim de tarihi yanlis anlatiyor diye bir elestiri cok komik. Tarih anlatmak istese belgesel yaparlar. Dizi bu. Da Vinci's Demons dizisini italyanlar boyle olmadi bi kere falan diye elestiriyor mudur acaba.

Acip okuyalim, kurgu nedir, senaryo nedir.

Osmanlı Padişahlarını kadınlara düşkün göstermek de mi dizi ? Madem böyle bir dizi yapacaklar o zaman tarihimizden isimler,esintiler almasınlar.

türk dizileri genel olarak o teysiyle aldadır babası baldzıyla sonra kayınpederi bilmen kiminle aldatır derken bakmısın 20.bölüm cekilir sonra bir çocuk dogar bu cocuk kimin diyesiye kadar 35. bölüm olur sonra cocuk büyür babasını vurmaya gider sezon finali yaparlar tam vurulma anında hep böyledir

Geri
Üst Alt