Serkan Yalçın
Sarı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 680
- 125
- 1.003
Düşünce özgürlüklerini kullanarak İyi veya kötü olan tarihimize şerefiz benzetmesi yapan arkadaşlar için bende düşünce özgürlüğümü kullanıyorum ama içimden. Ban yemeye değmezsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden utanacakmısız Osmanlıdan?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla olmuyo Game of thrones tadı vermiyo maalesefMuhtesem Yüzyil'in bir bölümünü izlemistim hic ilgimi cekmedi acikcasi, baska bölüm de izlemedim. Bu diziyi de takip etmem.
kardeşim düşkünlerdi zaten
düşkün olmasalardı 10-15 karıyla evlenip 30 tane çocuk yapmazlardı.
demekki karıya düşkünler.
Osmanlı padişahlarının arasında kadınlara düşkün olanda var. Ne alaka saçmalıyorsun.
-Beyler siz tarihi nereden öğreniyorsunuz ? Dur ben söyleyeyim Muhteşem Yalan 'dan veya Tiriliş 'ten mi ?
-Tarihi günümüz şartlarına göre değerlendirmeyin ve doğruları öğrenmek için de aptalca romanları bırakıp bi akademik kaynak okuyun.
-Mesela Muhteşem Yalan dizisinde kadınlara düşkün olarak tanıtılan Kanuni Sultan Süleyman Han 'ın 46 yıllık hükümdarlığında toplam 44 yıl seferlerde olduğunu İstanbul 'da bulunmadığını biliyor musunuz ? Tabiki bilmiyorsunuz.Böyle olan birisi nasıl kadınlara düşkün olabilir ? Sallayacaksanız biraz üsturuplu sallayın.
Dizi izleyerek ecdadınızı öğrenemezsiniz Osmanlı 'nın ne kadar yüce bir devlet olduğunu bir anlayabilseniz zaten gözlerinizden yaşlar dökülür ama nerde.
-Beyler siz tarihi nereden öğreniyorsunuz ? Dur ben söyleyeyim Muhteşem Yalan 'dan veya Tiriliş 'ten mi ?
-Tarihi günümüz şartlarına göre değerlendirmeyin ve doğruları öğrenmek için de aptalca romanları bırakıp bi akademik kaynak okuyun.
-Mesela Muhteşem Yalan dizisinde kadınlara düşkün olarak tanıtılan Kanuni Sultan Süleyman Han 'ın 46 yıllık hükümdarlığında toplam 44 yıl seferlerde olduğunu İstanbul 'da bulunmadığını biliyor musunuz ? Tabiki bilmiyorsunuz.Böyle olan birisi nasıl kadınlara düşkün olabilir ? Sallayacaksanız biraz üsturuplu sallayın.
Dizi izleyerek ecdadınızı öğrenemezsiniz Osmanlı 'nın ne kadar yüce bir devlet olduğunu bir anlayabilseniz zaten gözlerinizden yaşlar dökülür ama nerde.
21 yaşındaki velet bana nerden tarih öğreniyorsun diyor. Birader ben tarih doktorası yapan biriyim tatmin edici mi senin için ?
Veletliğe devam 2. Selim nasıl ölmüş inanılmaz bir bilgi ya bunu söyleyen muktedir oluyor.Hakikatı öğrenemeyip saçmalaman hiç tatmin edici değil sana doktora yaptıran hocayı da üniversiteyi de at çöpe gitsin , bilgisizin tekisin.Sen o doktorayı roman okuyarak almışsın.
II.Selim nasıl öldü söyle bana hadi ?
Veletliğe devam 2. Selim nasıl ölmüş inanılmaz bir bilgi ya bunu söyleyen muktedir oluyor.
Hmmm doktorada ameliyat nasıl yapılır diye sormak gibi bir şey yahu senin gibi cahile cevap mı vericem ?Korkma cevap ver elbette ilkokul sorusu sorma amacında olmadığımı biliyorsun bişey deniyorum.