Müjde, Hamit Dönüyor!

Ne kadar geç dönerse o kadar iyi

Discovery cihazımdan gönderildi

Maç sonu açıklamalarını özledim. ''Iıı takım halinde çok iyi direnç gösterdik..''

Mujde Ar zannetdim basligi gorunce :DD

Maç sonu açıklamalarını özledim. ''Iıı takım halinde çok iyi direnç gösterdik..''

Bir aralar "harbi" ve "harbiden" kelimelerini çok kullanıyordu :D Herhalde bizim takımdaki ergenlerden öğrenmiştir, Emre Sabri falan.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Olsa olsa, Antimüjde olur. Simdi Mancini isim fln sürekli deneyecek, hep sans verecek, bizi kanser edecek. Cekilmez. Sakatliktan öncesi leshti zaten, sonrasini düsünemiyorum bile.

yeni transfer,hayırlı olsun camiaya

Burada dalga geçiliyor ama FT dönemindeki Sneijderle şimdikinide görüyoruz..Hiç belli olmaz yani Hamitin işi ki kötü olduğu dönemdeki CL performansı da ortada..

Orta'da Selcuk, Melo veya Sneijderi kesmesi imkansiz. Kanat icinde cok yavas kaliyor, birtek artisi var oda yerli olmasidir. Mancini Hamiti adindan dolayi kullanmak ister ama bu saatden sonra hic bir faydasi dokunmaz takima.

Insan psikolojisi boyle birsey iste.

Aslinda ortasahada sag ic oyuncusu olan ve onunde hep kanat forvetle oynamis olan ancak takimdaki eksiklik ve hocanin inadi nedeniyle kanat gibi oynamak zorunda kalan ama buna ragmen oyun icinde yardima veya pasa gelinmedigi zamanlarda bile her zaman sorumluluk alan, topu saklamaya calisan, aman isler kotu gidiyor saklanayim, pas almayayim da kabak benim basima patlamasin diye dusunmeyen, takimin ortasahadaki hakimiyetini ve direncini muazzam arttiran, arkasindaki beki hicbir zaman yalniz kalmayan, topsuz oyunda da takimi rahatlatan adam kendisi yalniz kaldiginda ortada pas verecek adam olmadigi icin topu kaptirdi, pas hatasi yapti, kanattan calimi basip yardirip gidemedi diye istenmez, tu kaka olur, dalga gecilir,

Vay efendim ligin ortasirasindaki full defans oynayan bir takimindaki hasan mehmet vs. neden alinmiyor, gelse cag atlanir, sagdan atar soldan gecer, kaleden top cikarir, kosar iki calim atar, orta yapar, kosar kafayla golunu atar, osursa atesler cikarttirir diye ahkamlar kesilir.

Cunku bizde oyuncunun takim icindeki rolune, bunu iyi yapip yapamadigina, topsuz oyunda neler yaptigina veya daha onemlisi yapmadigina, kendi hatali gorunmesin diye saklaniyor mu yoksa takim icin sorumluluk mu aldigina bakilmaz,

Sadece top o oyuncuya geldiginde ne yaptigina bakilir.

O oyuncu yerine baska bir isim oldugunda nelerin eksilecegine bakilmaz, yerine oynayan calim atabiliyor mu kanattan yardirip gidebiliyor mu o hayal edilir.

Hamit gibi bir oyuncu, sagligi iyiyse, kondusyonu da yuksekse kesinlikle lazimdir.

Mujdedir, hosgelmistir.

Kimilerine göre varlığı ayrı dert, yokluğu ayrı dert olan bir oyuncuydu Hamit ama bence yokluğunu çok hissettik. Hatta sakatlandıktan sonra takımda bariz bir düşüklük oldu...

Geri
Üst Alt