Muntari'nin Menajeri ile Anlaştık

Cevap: Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

Ben de daha yaratıcı bir oyuncu alınmasını beklerdim ama Türkiye ligi gibi bir ligde bu orta saha ofans-defans herşeyi yapar...

Sanırım taraftar sol açık gelene kadar(ya da forvet) Muntari transferine sevinmeyecek :asd: Önce forvet filan açıklansa, sonra Muntari açıklansaydı yorumlar çok farklı olurdu :)

208185_Galatasaray_SK.jpg

Bu transfer ile kadromuz budur bence beyler.

Bu takım kolay kolay gol yemez fakat maalesef golde atamaz

Cevap: Son Dakika | Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

Melo, Muntari'yi ikiye katlar.
en harika olduğu fiorentina kariyerinde bile attığı gol sayısı 2..en azından hazırlık maçlarında asist özelliği olur diye bekledim ama selçuğun ileriye attığı pasın çeyreğini atamıyor..

Öncelikle bayramınızı kutlarım ... 1. sayfadan beri okuyorum yazdıklarınızı ama bence çok hızlı davranıyorsunuz yazmakta bazı arkadaşlar muntari geldi 10 numara alamayız diyorlar aam zaten 10 numra olmasada bu takım süper lig de götürür işi ve eğer FT muntariyi gerçekten istiyorsa kafasında elbet yeri vardır bu konuda FT den başka güveneceğimiz kimse yok . Bence bu kadro bile bu sene bize lig de şampiyonluğu getirir bazı arkadaşların dediği gibi gol sıkıntımız olacağını zannetmiyorum sol açığa kimi koysak gider bence bu sene önemli bi yıldız transferi yanlış olur . En iyisi bu kadro ile lige başlayıp fazlada para harcamadan seneye şamp. liginde olursak bütçemizi orda zorlarız yönetimde böyle düşünüyor bence.( Ayrıca çok doğru hamleler yapıyoruz yaptığımız transferler bonservis açısından harika ben bu kadar akıllı transfer yaptığımızı hatırlamıyorum )

Bence olay barosda bitecek. Hareketli olması lazım. Ayağına gelen topları iyi kullanmalı.Ağır kalmays başladı. Eski baros topu alır almak uçuyordu.

Bu adama harcıyacağınız zaman,emek ve parayı Keita için harcasaydık daha düzgün bi takım olurduk

Yanlış anlama ama Keita ile beraber takım olmak kelimeleri ilginç olmuş.Keita'nın oyun yapısı itibari ile takım olabilmek çok zor.

Cevap: Son Dakika | Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

en harika olduğu fiorentina kariyerinde bile attığı gol sayısı 2..en azından hazırlık maçlarında asist özelliği olur diye bekledim ama selçuğun ileriye attığı pasın çeyreğini atamıyor..

Senin bahsettiğin futbolcu Essien sanki. Melo > Muntari'dir bana göre.

Bide Drenthe gelir ve transfer kapanir gibime geliyor.

Yiğit Gökoğlan ı alıp ters ayak oynatıcaz sanırım.Ayrıca Muntari transferi kadro derinliği için çok yerinde bir transfer.

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Melo gelicek diye çok üzülmüştüm sahada görünce çokda şaşırdım o yüzden kimseye lafım olmaz hoca evet demişse bana ... yemek düşer şahsen.

Terim eğer cidden bu oyuncuyu istiyorsa, bizede pek laf düşmez. Hesabınıda terim verir.

melo muntariden çok daha iyidir ama bedava muntariye hayır demem yedekte culio duracağına muntari dursun

Geri
Üst Alt