Muntari'nin Menajeri ile Anlaştık

Cevap: Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

Sol tarafa lazim birseyler.

Fatih Terim tarafından da isimi onaylandıysa hayırlı olsun diyebiliriz.Kimini tatmin eder kimini etmez ama orta sahada Sabri'yi görmek istemeyen beni son derece tatmin eden bir transferdir.Orta sahada Sabri yerine sol açıkta Engin diyebilirim.Bir diğer adı geçen Asamoah Gyan ile beraber gelirse eğer bu zenci işini abartmış oluyoruz hayır açılışı Kazım ile yaptık Arena'da fakat şuan cidden korkutucu boyut alıyor Kazım,Melo,Eboue,Muntari ve Gyan.

208251_Galatasaray_SK.jpg

Bize en uygun kadro budur.

Hiçbir sıkıntısı olmaz Muntari nin . Çok yerinde bir transfer olur hatta . Baros ayakta durabildiği sürece , seneye 3 tane over yerli transferi ile bu takım bomba gibi olur . Nasıl bir taraftar kitlesidir anlayamadım , adam Muntari yi beğenmiyor . Kusura bakmayın da bu takım gidip Kaka yı , Pato yu , Robben i vs. alamaz , bu apaçık bir gerçek . Tekrar yineliyorum forvetler formda olduğu sürece , bu takım bu sene tutulamaz . Gönder gönder bitiremediğin çürük çarıkların yanında Muntari ye taparım ben tapar .

Fatih Terim tarafından da isimi onaylandıysa hayırlı olsun diyebiliriz.Kimini tatmin eder kimini etmez ama orta sahada Sabri'yi görmek istemeyen beni son derece tatmin eden bir transferdir.Orta sahada Sabri yerine sol açıkta Engin diyebilirim.Bir diğer adı geçen Asamoah Gyan ile beraber gelirse eğer bu zenci işini abartmış oluyoruz hayır açılışı Kazım ile yaptık Arena'da fakat şuan cidden korkutucu boyut alıyor Kazım,Melo,Eboue,Muntari ve Gyan.

Gyan olmaz. 0% olabilitesi.

ibrahim seten

Muntari'yi uaysal'a sordum: "gorusme var ama imza yok. Adaylardan biri sadece. Haftasonu karar verilecek." Tatil dediysek o kdr da degil

Ayrıca;

Sulley Muntari on loan from Inter to Galatasaray - report SkyItalia.

Hiçbir sıkıntısı olmaz Muntari nin . Çok yerinde bir transfer olur hatta . Baros ayakta durabildiği sürece , seneye 3 tane over yerli transferi ile bu takım bomba gibi olur . Nasıl bir taraftar kitlesidir anlayamadım , adam Muntari yi beğenmiyor . Kusura bakmayın da bu takım gidip Kaka yı , Pato yu , Robben i vs. alamaz , bu apaçık bir gerçek . Tekrar yineliyorum forvetler formda olduğu sürece , bu takım bu sene tutulamaz . Gönder gönder bitiremediğin çürük çarıkların yanında Muntari ye taparım ben tapar .

Renktaş bunlar Stancu'ya,Pino'ya çok alışmış.

ibrahim seten

Muntari'yi uaysal'a sordum: "gorusme var ama imza yok. Adaylardan biri sadece. Haftasonu karar verilecek." Tatil dediysek o kdr da degil

Ayrıca;

Sulley Muntari on loan from Inter to Galatasaray - report SkyItalia.

Bu İbrahim Seten'in telefon faturası bayaa geliyordur, 24 saat konuşuyor Ünal beyle :asd:

nkucukk ali naci küçük

bu akşam daha birşey olmaz...muntari'de de Fatih hocanın isteği ve görüşü artık kararı belirleyecek...Yarın en az 1 transferde açıklanır...

ali naci küçük

nkucukk ali naci küçük

benim şahsi fikrim bir değişiklik olmayacak; 2 ay önce Fatih hoca Muntari ismine hayır demişti...Asıl G.Saray'ın haber beklediği isim başka.

ali naci küçük

nkucukk ali naci küçük

Inter'in serbest bıraktığı Muntari Haziran'da da GS'ye geldi ve teklif edildi. Fatih hoca bu transfere onay vermemişti.

ali naci küçük

nkucukk ali naci küçük

İtalyan taraftarlar değil, Inter'de Muntari'yi Sarp gibi görüyor:)... 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncusunun bonservisini eline veriyor

Muntari'ye Terim onay verirse alınacakmış.Ali Naci'ye göre Terim onay vermez.

Demek Selcuk daha ofansif bir gorev ustlenecek. Bana mantikli geliyor.

Gyan olmaz. 0% olabilitesi.

Keşke olsa hocam ama olmazsa da elimizdekilerle yetiniriz.Fatih Terim'in ısrarla istediği sol açık alınmadan transferin biteceğini sanmıyorum.Muntari ve Gyan haberleri de çıkıyor.Neyse az kaldı 5 Eylül'e bakalım göreceğiz hep beraber kim gelip kim gidecek.Fakat hala daha orta sahamızda yaratıcı oyuncu eksikliğimiz mevcut.

Yanlız beyler bayanlar, kavga filan çıkarsa adam toplamak için floryaya telefon etmek lazım, 2-3 adam gelse dağıtırız valla :asd: Tribünler ıslıklamaya korkar bizim oyuncuları :)

@kazimavci Kazim Avci

Gyan'ı soran arkadaşlar.. Muntari ve Gyan'ın menajeri aynı kişidir, yani şu anda istanbulda GS ile görüşen kişi..

Gyan ı alamayız daha doğrusu almayız.Podolskiyi maliyeti yüzünden almadılar.Gyan'ı alırlar mı sizce mantıklı geliyor mu?

iyi transfer olur bence Melo - Muntari - Selçuk orta sahası = Çanakkale geçilmez rakipler pas yapamaz orta sahada iyi transfer Fatih Terim in kafasındaki bir çok dizilişe cuk diye oturan futbolcu alırsak yedek kalmaz bence

208247_Galatasaray_SK.jpg

4-3-1-2 dizilişi 3 lü orta sahanın önüne Diego yada Arshavin gibi bir adam alırsak süper olur Baros un yerine bir forvet düşünülebilir isteğe bağlı. Bu dizilişin en hassas noktası beklerin hücuma katılışı ( bu dizilişi en başarılı uygulayan takım İnter ve beklerinin kalitesi ortada ) Bizde Eboue sağ bekte bu görevi başarıyla yerine getirir ancak sol bekimiz aksar bu şekilde ligi rahatlıkla idare ederiz seneye şampiyonlar ligine katılırsak kaliteli yabancı bir sol bek takviyesi yapılabilir ( Avrupa maçlarında ilk 11 de sınırsız yabancı oynatabildiğin için kontenjan derdi yok )

208263_Galatasaray_SK.jpg

bu dizilişte ( 4-3-2-1), ( 4-3-3 ), (4-5-1 ) gibi düşünülebilir 3 dizilişede dönüşür sahada bu ilk 11

208265_Galatasaray_SK.jpg

bu da Fatih Terim in meşhur 4-1-4-1 i Euro 2008 de oynattığı diziliş

buna benzer ilk 11 ler oluşturulabilir hepside ligi domine eder

4-2-3-1 i de düşünebilir Fatih Terim ama Selçuk tan 10 numara yapmak zorunda kalır pek başarılı olmaz ama o şekilde. Ayrıca Muntarinin sol kanatta da oynamışlığı var sıkışırsa o bölgede de deneyebilir Fatih Terim

"Gol yemeyelim de her türlü atariz" diyesim geldi. Zira gecen yila ait özellikle bir kac mac aklima geldi... tabii ki forvetsiz zamanlara istinaden "o bölgeye bir transfer yapilsa" diye de eklemek isterim.

Geri
Üst Alt