Emre Peker
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2009
- 2.225
- 0
- 1.306
Cevap: Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık
Sol tarafa lazim birseyler.
Sol tarafa lazim birseyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim tarafından da isimi onaylandıysa hayırlı olsun diyebiliriz.Kimini tatmin eder kimini etmez ama orta sahada Sabri'yi görmek istemeyen beni son derece tatmin eden bir transferdir.Orta sahada Sabri yerine sol açıkta Engin diyebilirim.Bir diğer adı geçen Asamoah Gyan ile beraber gelirse eğer bu zenci işini abartmış oluyoruz hayır açılışı Kazım ile yaptık Arena'da fakat şuan cidden korkutucu boyut alıyor Kazım,Melo,Eboue,Muntari ve Gyan.
Hiçbir sıkıntısı olmaz Muntari nin . Çok yerinde bir transfer olur hatta . Baros ayakta durabildiği sürece , seneye 3 tane over yerli transferi ile bu takım bomba gibi olur . Nasıl bir taraftar kitlesidir anlayamadım , adam Muntari yi beğenmiyor . Kusura bakmayın da bu takım gidip Kaka yı , Pato yu , Robben i vs. alamaz , bu apaçık bir gerçek . Tekrar yineliyorum forvetler formda olduğu sürece , bu takım bu sene tutulamaz . Gönder gönder bitiremediğin çürük çarıkların yanında Muntari ye taparım ben tapar .
ibrahim seten
Muntari'yi uaysal'a sordum: "gorusme var ama imza yok. Adaylardan biri sadece. Haftasonu karar verilecek." Tatil dediysek o kdr da degil
Ayrıca;
Sulley Muntari on loan from Inter to Galatasaray - report SkyItalia.
![]()
Bize en uygun kadro budur.
ibrahim seten
Muntari'yi uaysal'a sordum: "gorusme var ama imza yok. Adaylardan biri sadece. Haftasonu karar verilecek." Tatil dediysek o kdr da degil
Ayrıca;
Sulley Muntari on loan from Inter to Galatasaray - report SkyItalia.

Gyan olmaz. 0% olabilitesi.
Psikopat bir kadro....Gözüm korktu.

Tribünler ıslıklamaya korkar bizim oyuncuları