murat durmaz

Recep yüzünden. Ona sovemedigi için bana sövüp rahatlamis
Yok yok ben direk sana sövdüm reis :D 6 bildirim vardı bunun 4'ü senle Aziz Kaan'dı.Daha sonrasında Ata'ya yazdığın yazıdan sonra ebenle 1 ilgileneyim dedim :D Diğer dediğin sözünü tutmadığı için onu kaale almıyom.Alper admin de dedi tartışma yapmayın diye kendi kendine takılsın hiç uğraşamam :D

Yok yok ben direk sana sövdüm reis :D 6 bildirim vardı bunun 4'ü senle Aziz Kaan'dı.Daha sonrasında Ata'ya yazdığın yazıdan sonra ebenle 1 ilgileneyim dedim :D Diğer dediğin sözünü tutmadığı için onu kaale almıyom.Alper admin de dedi tartışma yapmayın diye kendi kendine takılsın hiç uğraşamam :D
Nekadar rahat söylüyon sana sövdüm diye. Sanki bakkaldan sakız alır gibi.

Neyse sana güzel davranacam abiler böyle yapar

Muradımmm çağla bademim geri gelmişsin normalde geç gelirsin diye düşünmüştüm ama erken gelmişsin, bu beni biraz şaşırttı 👀😍

Geri
Üst Alt