- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Adamı bunalttin. Oda gülücük atıp ebeme sulandibenle alakası nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı bunalttin. Oda gülücük atıp ebeme sulandibenle alakası nedir
iftira atma adamla benim aram iyiAdamı bunalttin. Oda gülücük atıp ebeme sulandi
bayramda ayrı gayrı olmaz
Ben kimle küsüm ki. Birtek Kalender Bey var. Bana çok kizdibayramda ayrı gayrı olmaz
küslügünüz bitsin barışın
Yok yok ben direk sana sövdüm reisRecep yüzünden. Ona sovemedigi için bana sövüp rahatlamis
Nekadar rahat söylüyon sana sövdüm diye. Sanki bakkaldan sakız alır gibi.Yok yok ben direk sana sövdüm reis6 bildirim vardı bunun 4'ü senle Aziz Kaan'dı.Daha sonrasında Ata'ya yazdığın yazıdan sonra ebenle 1 ilgileneyim dedim
Diğer dediğin sözünü tutmadığı için onu kaale almıyom.Alper admin de dedi tartışma yapmayın diye kendi kendine takılsın hiç uğraşamam
![]()
Nekadar rahat söylüyon sana sövdüm diye. Sanki bakkaldan sakız alır gibi.
Neyse sana güzel davranacam abiler böyle yapar
@Barış Savaş adam sana kufretmis hala sirinlik yapıyorsun seni böyle bilmezdim.. Özelden ben bile Murat'a neler saydirdim sen dik durmuyorsun hala ..
@Barış Savaş adam sana kufretmis hala sirinlik yapıyorsun seni böyle bilmezdim.. Özelden ben bile Murat'a neler saydirdim sen dik durmuyorsun hala ..

Muradımmm çağla bademim geri gelmişsin normalde geç gelirsin diye düşünmüştüm ama erken gelmişsin, bu beni biraz şaşırttıYok yok ben direk sana sövdüm reis6 bildirim vardı bunun 4'ü senle Aziz Kaan'dı.Daha sonrasında Ata'ya yazdığın yazıdan sonra ebenle 1 ilgileneyim dedim
Diğer dediğin sözünü tutmadığı için onu kaale almıyom.Alper admin de dedi tartışma yapmayın diye kendi kendine takılsın hiç uğraşamam
![]()