Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.O anlarda insan en çok sevdiklerini düşünüyo.İşlediği günahlar gözününün önüne geliyo.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etrafta genel durum nasıl çok yıkım var mı sizin o taraflardaDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.O anlarda insan en çok sevdiklerini düşünüyo.İşlediği günahlar gözününün önüne geliyo.Allah'a şükür ki iyiyiz..
canını yerim senin,geçmiş olsunDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.O anlarda insan en çok sevdiklerini düşünüyo.İşlediği günahlar gözününün önüne geliyo.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Geçmiş olsun renkdaşDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Elektrik direkleri duvarlar gibi yıkımlar mevcut kardo.Evler de ise çatlaklıklar var.Ben fazla da 1 yere gidemedim merkezde ki 1 akrabayı almaya gittik öyle 1 ev yıkımına denk gelmedik..Etrafta genel durum nasıl çok yıkım var mı sizin o taraflarda
İyi denk gelmiş sana o zaman reis. Sevindim. İnternetteki videolarda caddeler üzerinde onlarca ev çöküktü.Elektrik direkleri duvarlar gibi yıkımlar mevcut kardo.Evler de ise çatlaklıklar var.Ben fazla da 1 yere gidemedim merkezde ki 1 akrabayı almaya gittik öyle 1 ev yıkımına denk gelmedik..
Geçmiş olsun kardeşimDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Gece karanlıktı elektrikler de kesikti pek dikkatte etmemiş olabilirim.1 de işin tuhafı telefonlar da çekmiyo..İyi denk gelmiş sana o zaman reis. Sevindim. İnternetteki videolarda caddeler üzerinde onlarca ev çöküktü.
Kardeşim geçmiş olsun. Evlere sakın girmeyinDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.O anlarda insan en çok sevdiklerini düşünüyo.İşlediği günahlar gözününün önüne geliyo.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Teşekkür ederim abi ama evdeyiz.Artçı depremler devam ediyo ama pek sarsıntılı 1 şekilde değil..Kardeşim geçmiş olsun. Evlere sakın girmeyin
allaha şükürler olsun kankaDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.O anlarda insan en çok sevdiklerini düşünüyo.İşlediği günahlar gözününün önüne geliyo.Allah'a şükür ki iyiyiz..