murat durmaz

Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Geçmiş olsun renkdaş

Elektrik direkleri duvarlar gibi yıkımlar mevcut kardo.Evler de ise çatlaklıklar var.Ben fazla da 1 yere gidemedim merkezde ki 1 akrabayı almaya gittik öyle 1 ev yıkımına denk gelmedik..
İyi denk gelmiş sana o zaman reis. Sevindim. İnternetteki videolarda caddeler üzerinde onlarca ev çöküktü.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Geçmiş olsun kardeşim

Çok geçmiş olsun, bence belli süre eve girme daha yeni k.maraşta 2. bir büyük şiddette deprem oldu ve malatya da

Geri
Üst Alt