- 6 Eylül 2014
- 93.204
- 64.146
- 4.488
Adama laf sok sonra bütün suçu bana atBilinçaltının çöplüğünü mü yayıyorsun dede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama laf sok sonra bütün suçu bana atBilinçaltının çöplüğünü mü yayıyorsun dede
Ne lafı soktuk yaAdama laf sok sonra bütün suçu bana at
Ne lafı soktuk ya
Laf yok ortada, pis herif
Hava güzeldi balığa gittik kanks..

Kendisine ne olduğuna dair, ışık tuttuğum için bana destek oluyor.Biz bu Murat'ı savunuyoruz gidiyor bumutu beğeniyor. Hain herif
Diyet devam mı ediyor aksam menu neÜstadın hası
Lakin muhakeme yeteneği yok gibime geliyor
Geçenlerde özelde konusurken lgbti tisörtü giyip hatay sahilinde 15 dk tur atacaksın karsiliginda 50m tl verecekler kabul eder misin dedim, kabul etmem dedi
Yaklasik 2m dolara böyle bir teklifi kabul etmeyen birinin muhakeme yetenegi yoktur maalesef
Herşey para değildir beyefendi. Adamın ismi çıksa 50 yıl çıkaramaz onuÜstadın hası
Geçenlerde özelde konusurken lgbti tisörtü giyip hatay sahilinde 15 dk tur atacaksın karsiliginda 50m tl verecekler kabul eder misin dedim, kabul etmem dedi
Yaklasik 2m dolara böyle bir teklifi kabul etmeyen birinin muhakeme yetenegi yoktur maalesef
Üstadın hası
@Emrah Duvar geldiğinde gerçeği açıklama vakti gelmiştir demektir.Kendisine ne olduğuna dair, ışık tuttuğum için bana destek oluyor.
Aydınlanma yaşadı.
Huzuru buldu, dünyaya bakışı değişti.
Senin adına çok sevinçliyim @Murat Durmaz
Kendisine ne olduğuna dair, ışık tuttuğum için bana destek oluyor.
Aydınlanma yaşadı.
Huzuru buldu, dünyaya bakışı değişti.
Senin adına çok sevinçliyim @Murat Durmaz
Kendi kendine mi konusuyon lan@Emrah Duvar geldiğinde gerçeği açıklama vakti gelmiştir demektir.
Emrah gelince yaz bana
Beni neden sevmedin ?Kendi kendine mi konusuyon lan
La Cemrem ben bunu yapsam demiyorum yapmaya kalkışsam amca oğullarımla dayı oğullarım yazı tura atar beni vurmak içinÜstadın hası
G.tunu isiririm dediğinden beri sevmedimBeni neden sevmedin ?
Isıramadım ahhh hatırlatma, içimde kaldıG.tunu isiririm dediğinden beri sevmedim
Isıramadım ahhh hatırlatma, içimde kaldı
Bu muhabbet nereye gidiyo ulan
![]()