Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.676
- 20.678
- 1.848
225 lira olmuş. Bu devirde hamama gitmekte lüks
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz arkadaşlarla gidiyoz reis fazla kişi olunca indirimli fiyatta oluyo 2 hafta önce gittiğimizde kişi başı 160 lira ödemiştik..225 lira olmuş. Bu devirde hamama gitmekte lüks
Başlarım Ankara'nın baglarinaGitme kal diyemedimm
Son bir kez opemedimmm
Kar yağdı daglarimaaaa
Papatya baglarimaaa
Pompaya toplu gidincede indirim yapıyorlar bil isterim. Gsc pompa ekibi toplanmaliBiz arkadaşlarla gidiyoz reis fazla kişi olunca indirimli fiyatta oluyo 2 hafta önce gittiğimizde kişi başı 160 lira ödemiştik..
Pompaya toplu gidincede indirim yapıyorlar bil isterim. Gsc pompa ekibi toplanmali
@Umut Şimşek Sevdiğin kıza yazdığın yazıya gülüp geçemezdim aşka olan saygımdan dolayı reisMuro yine küsmüş herkese like haha bizi boş geçmiş
ne şakası@Umut Şimşek Sevdiğin kıza yazdığın yazıya gülüp geçemezdim aşka olan saygımdan dolayı reisŞimdi yazıyı beğensem bu Umut gevşeği hemen Lpg şakası yapacaktı
![]()
Sana senin ses tonunla beraber Hadi Len diyomne şakası
Sen molayı yanlış anlamışsın aslanım
Adam mıdır ?
Üstte cevabı yazmışlar ya ne sorguluyosunAdamdır
Gerçekte böyle bir teklif yokken neden düşüncesinden ödün versin adam. Çıkar koy masaya 50 milyonu sonra sor soruyuÜstadın hası
Lakin muhakeme yeteneği yok gibime geliyor
Geçenlerde özelde konusurken lgbti tisörtü giyip hatay sahilinde 15 dk tur atacaksın karsiliginda 50m tl verecekler kabul eder misin dedim, kabul etmem dedi
Yaklasik 2m dolara böyle bir teklifi kabul etmeyen birinin muhakeme yetenegi yoktur maalesef
1 de böyle soruları gece soruyo ruh hustasıGerçekte böyle bir teklif yokken neden düşüncesinden ödün versin adam. Çıkar koy masaya 50 milyonu sonra sor soruyu