- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Ben affettim. Kapıma geldi ben ettim sen etme dedi. Acıdım garibe@Murat Durmaz Mıhdan geri durmaz koçum hoşgeldin ya sinan engin sesiyle![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben affettim. Kapıma geldi ben ettim sen etme dedi. Acıdım garibe@Murat Durmaz Mıhdan geri durmaz koçum hoşgeldin ya sinan engin sesiyle![]()
Aya bakıp şaşırmışsın derim ben bu işe Hüsoş@Barış Savaş adam sana kufretmis hala sirinlik yapıyorsun seni böyle bilmezdim.. Özelden ben bile Murat'a neler saydirdim sen dik durmuyorsun hala ..
Pofidik Barış da olabilirismini Barış Yumoş olarak değiştirmek gerekiyor sanırım
Muradımmm çağla bademim geri gelmişsin normalde geç gelirsin diye düşünmüştüm ama erken gelmişsin, bu beni biraz şaşırttı![]()
Hb@Murat Durmaz Mıhdan geri durmaz koçum hoşgeldin ya sinan engin sesiyle![]()
Aya bakıp şaşırmışsın derim ben bu işe Hüsoş
Pofidik Barış da olabilir
![]()
Hb![]()
@Onur Üründül @Umut Şimşek Daha yeni havuzdaydık yeni katılım sağladık oraya da kaydolup geliyomFanstasy de kadro yaptınmı
birgün acaba banada kanks yav der mi diye
hep bekleyecegim
ona her yaklaştıgımda böyle oluyor
![]()
![]()
2 değerli ahbabımın sulh etme vakti gelmiştir @Murat Durmazbirgün acaba banada kanks yav der mi diye
hep bekleyecegim
ona her yaklaştıgımda böyle oluyor
![]()
![]()
Ombudsman olarak sulh ettiğinizi görmek isterim @Murat Durmaz
1 defa barıştık yine aynı şekilde tartıştık.Böylesi en iyisi dostlar2 değerli ahbabımın sulh etme vakti gelmiştir @Murat Durmaz
Oyuna gir bak yarabandıiddaa’yi bıraktığını iddia etmişti. az önce ağzından kaçırdı skor oynadığını
şimdi de fantezi futbolda oynamıştım iddaa’da değil diyor
Sana diyoruz kolpacino filmini buna bakip yazdilariddaa’yi bıraktığını iddia etmişti. az önce ağzından kaçırdı skor oynadığını
iddaa’yi bıraktığını iddia etmişti. az önce ağzından kaçırdı skor oynadığını
Naber yeni evli kardeşim
Bir kızla mievlenmıs
öyleBir kızla mi
Umut'a sormak gerekBir kızla mi