Haber Murat Sancak: "Bu Galatasaray'a yapılan bir hareket değil zaten beni Ali Koç satın alamaz"

Ne anlatiyon lan madem %99 yenilecen kime neyin şovunu yapiyon mesela o zaman komedi ya bak

O değilde hoca açık açık videoda s.git içeri diyor

Ceza verirler mi acaba. Sırf fb maçına çıkarmamak için herşeyi yapar bu götler

Biz sizin ciğerinizi biliriz ciğerinizi bu ülkede adalet yok kimse sizi araştırmayacak ama Allah çok büyük

Sen satılık değilsen ben NAMUSSUZUN DİK ALASIYIM. Mesleğimi yakmak pahasına sana saydırıyorum her platformdan hayatımda bu kadar nefret ettiğim başka bir herif yok şu an.

Ulan oğlum bu ülkede kafası basan 1 tane insan evladı yok mu ya

Tff ve mhkye yönelikti operasyonumuz diyo

Lan vara yabancı hakem isteyen sizdiniz geldi işte hala neyin operasyonundasın

İstediğin olmuş zaten niye operasyon yapıyosun,hadi yaptın bu maçı niye seçtin,hadi seçmiştin dün niye prim belirledik dedin,hadi anlık karar verdin niye penaltıdan hemen sonra değil 20 dk sonra çektin

Galatasaray'a yapılmadı diyor, bize sövmediği kaldı. Okan hocaya sarmış, Fatih Terim örneği veriyor sen Fatih Terim'e böyle konuşursan Adana da seni yokederler jhasfvjasf

Fener macinda neden cekilmedin mesela

Yusuf barasi’nin gördügü kirmizi kartina neden itiraz etmedin

operasyona devam aradan hocaya da ceza aldırma peşinde
ama bunun Galatasaraylı abisi Dursun ve kardeşi Kavukçudan hala ses yok

O değilde hoca açık açık videoda s.git içeri diyor

Ceza verirler mi acaba. Sırf fb maçına çıkarmamak için herşeyi yapar bu götler
Verir bu kahpe evlatları bu sene şampiyon olamazsa hayvan gibi tepki göreceğini biliyor yalı bebesi. Biz gerçek 5 yıldızla çıkıp ta kendileri gerçeğini takmayınca deli gibi tepki çekecek farkında herşeyin o yüzden tüm kozlarını oynuyor.

Gülüyorsunuz hoşunuza gidiyorda ama sahadan çekilme konusunda nasıl planlılarsa şimdide derbiye okana ceza verdirme derdinder

*Okan Hoca da beni konuşturmasın. Yusuf Barasi'ye 'S*ktir git' deme cesaretini nereden buluyor?"​
O şahıs ..olup gitme cesaretini nereden, kimden bulmuşsa Okan Buruk'un da yanında milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Galatasaray'ın adını anarken 3 defa düşüneceksiniz.

Bugün yaşananların hiçbirisi arka boş şeyler değil. Bugün bu yaşananlar en çok kimin işine yarıyorsa, bunu en çok kim kullanabilecekse arkasında o vardır. Adres belli, utanmadan şak diye tweet atıp kendilerini ortaya çıkartanlar da belli;

1739123502031.webp

İnsan utanır daha bu sezon Kayserispor maçında aldıkları şu rezil penaltı unutulmamışken böyle saçma sapanlar açıklamalar yapmaya;

1739123620670.webp

Geri
Üst Alt