Haber Murat Sancak: "Bu Galatasaray'a yapılan bir hareket değil zaten beni Ali Koç satın alamaz"

senin ruhunda şovmenlik var..
Zaten kimsenin satın almasına gerek yok dünden razısın…şikecilerin maçında olsada yapardım yapamazsın zaten yapmadın.Ananızı bellediler maçta gene yapmadın.

Sen saçtığın hoyrat harcamalarla, rezalet tek adam yönetimiyle takımının neden bu halde olduğunu sorgulamıyorsun da, Türk futboluna ders vermeye kalkıyorsun. Ben yaptım ben ettim diye diye köklü ADS’yi ne hale getirdin. Ama işte sadece rezil olmuyorsun.

Murat Sancak: "Yabancı VAR'a bile müdahale edecek bir yapı var. Bu operasyon MHK ve TFF'ye yapıldı. Evet bugün Galatasaray'a denk geldi, Fenerbahçe'ye denk gelse de aynı şeyi yapardık. Böyle bir tiyatro yok, şu an bir tiyatro oynanıyor."

bakın bunlar fener ağzı

tffyi ve mhkyi savunuyorlar
Tam satılmış ya. Fb maçında gördükleri saçma sapan kırmızı kart sonrası neden bir şey yapmamışlar acaba? Satılmış demek bile hafif kalır.

Hepsi yapı var diyor kim deyince susuyorlar

Bu adam koyu Erdoğancı, hükümeti ima ediyor olamaz

Merak ediyorum kim cidden

TFF MHK değil zira onlara operasyon çekiliyormuş :asd:

raw_kilicdaroglu-mitingde-eliyle-kalp-isareti-yapti_086536253.jpg

Bu olabilir mi? Basgan yapmadilar diye öcünü aliyor.

ztn bısey almana gerek yok

direk fblisin

dursun benim abimdir, Galatasaraya hareket yapmadık vs. dediği için kendisine karşı laf bile etmedik halen bu kadar basit mi yani bize operasyon çekmek

Gerçi kural vardı, VAR uygulaması olan müsabakalarda gözlemci raporu dışında görüntü ve videoya göre ceza veremezler.

Ha gözlemci bunu not almışsa Okan Buruk küfür etti diye. O zaman olay başka

üç gün önce adana esnafına forma alın adana demirspor ürünleri alın diye yalvardığını anlatıyodu

Geri
Üst Alt