Haber Murat Sancak: "Bu Galatasaray'a yapılan bir hareket değil zaten beni Ali Koç satın alamaz"

Murat Sancak: “Bu akşamın ana sebebi Mertens'tir. Galatasaray'ın kendi futbolcusuna para cezası vermesi lazım.”

Bu ülkede yönetim kademesindeki insanların bu kadar vasıfsız olduğu dönem olmuş mudur acaba daha önce merak ediyorum.

Bu ülkede alimkoç beka sorunudur dedik dedik anlatamadık...

bizim saflar da mhkya hareket yaptılar bizlik değil diye ortada dolanıyor adam okan buruk ceza alsın mertense ileride yapılan fauller verilmesin diye yırtınıyor

Murat Sancak: "Galatasaray Başkanı olsam Mertens'i hemen bugün kadro dışı bırakırım."

Bu ülkede yönetim kademesindeki insanların bu kadar vasıfsız olduğu dönem olmuş mudur acaba daha önce merak ediyorum.
Bu dediğin keşke sadece spor kulüpleri ve TFF için filan geçerli olsaydı. Daha önce saygınlığına kimsenin laf etmediği koca koca resmi kurumların, makamların ne hale geldiğini de görüyoruz. Liyakatsizlik ve kokuşmuşluk her yanımızı kuşatmış durumda maalesef...

Bu dediğin keşke sadece spor kulüpleri ve TFF için filan geçerli olsaydı. Daha önce saygınlığına kimsenin laf etmediği koca koca resmi kurumların, makamların ne hale geldiğini de görüyoruz. Liyakatsizlik ve kokuşmuşluk her yanımızı kuşatmış durumda maalesef...
Aynı şekilde düşünüyorum. Bu durumdayken futbolun iyi yönetilmesini beklemek hayalcilik.

Bunun abisi Ethem de karım ve kızım reisimize helaldir diye konuşuyordu bir kaç sene önce.

Adam çıktı Galatasaray a yapılmış hareket değil dedi.. Bizim yönetimde bunu hemen yedi maalesef.. Her çıktığı yayında okan hoca, mertens yani Galatasaray hakkında algı yapıyor.. Resmen operasyon yaptı arka planda ayarlanmış bu net.. Kulubün bu adamın ağzının payını vermesi lazım derhal. Dursun başkan babamdır palavrasına kanmasın kimse

Geri
Üst Alt