- 16 Haziran 2010
- 190.950
- 133.738
- 6.478
Murat Sancak: “Bu akşamın ana sebebi Mertens'tir. Galatasaray'ın kendi futbolcusuna para cezası vermesi lazım.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben nasıl susturayım
Bu dediğin keşke sadece spor kulüpleri ve TFF için filan geçerli olsaydı. Daha önce saygınlığına kimsenin laf etmediği koca koca resmi kurumların, makamların ne hale geldiğini de görüyoruz. Liyakatsizlik ve kokuşmuşluk her yanımızı kuşatmış durumda maalesef...Bu ülkede yönetim kademesindeki insanların bu kadar vasıfsız olduğu dönem olmuş mudur acaba daha önce merak ediyorum.
Allah belanızı versin inşallah tez zamanda... Yediğini bklar ayyuka çıkar da kurtuluruz sizden inşallah...Murat Sancak: "Galatasaray Başkanı olsam Mertens'i hemen bugün kadro dışı bırakırım."
Aynı şekilde düşünüyorum. Bu durumdayken futbolun iyi yönetilmesini beklemek hayalcilik.Bu dediğin keşke sadece spor kulüpleri ve TFF için filan geçerli olsaydı. Daha önce saygınlığına kimsenin laf etmediği koca koca resmi kurumların, makamların ne hale geldiğini de görüyoruz. Liyakatsizlik ve kokuşmuşluk her yanımızı kuşatmış durumda maalesef...
Murat Sancak: “Bu akşamın ana sebebi Mertens'tir. Galatasaray'ın kendi futbolcusuna para cezası vermesi lazım.”
Puhahahah