Murat Sancak: "Eskiden Fenerbahçe taraftarıydım"

Ibrahim Özveren

10 Numara!
Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanına çıkıyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe ile Süper Lig'in açılış haftasında oynayacakları maç öncesinde Beyaz TV'ye konuştu.

“ESKİDEN FENERBAHÇE TARAFTARIYDIM”​

Eskiden Fenerbahçe taraftarı olduğunu kaydeden Sancak, "Fenerbahçe'yi eskiden severdim. Ben eskiden Fenerbahçe taraftarıydım. Şimdi iliklerimize kadar Adana Demirsporluyuz. Fenerbahçeliler kusura bakmasın, inşallah yeneceğiz" dedi.

“AZ DAHA MESSI’YE TEKLİF YAPACAKTIK”​

Balotelli'nin çok önemli bir transfer olduğunu vurgulayan başkan, "Balotelli transferi marketing açısından çok önemli. Ondan sonra birçok futbolcu gelmek istedi, önemli iş yaptık. TFF'nin bize ekstra para vermesi lazım" ifadelerini kullandı.

Messi'ye teklif yapmanın kıyısından döndüklerini belirten Murat Sancak, "Az daha Messi'ye teklif yapacaktık. Metin Korkmaz, 'Abi gel Messi'ye teklif yapalım. 15 milyon teklif edelim' dedi. 'Peki ya kabul ederse' diye yanıt verdim. Sonuçta limit var." diye konuştu.

Kaynak: kralspor

Adam makara birisine benziyor. Fenerbahce maçı öncesi boyle konuşması ise sikinti yaratır.

Balotelli transferinden sonra TFFden para istemesi ve Messiye teklif götürmek istemeleri zaten ayri bir olay. 3 konu başlığı çıkar bu adamdan. Zamanla forumumuzda değerlenecek bir şahıs olarak durmakta kendileri

Edit: biraz araştırma sonucu arkasini saglama aldığını ogrenmis bulunmaktayim. Tat kaçıran bir detay

'Abi gel Messi'ye teklif yapalım. 15 milyon teklif edelim' dedi. 'Peki ya kabul ederse' diye yanıt verdim.
Hamza.webp

psg de 40m euro alan adam 15m i kabul edecek olsa Barça'da kalırdı...

Balotelli'yi transfer etti diye TFF para verecekse, Galatasaray'a Sneijder,Hagi, Drogba için 3 kat fazlasını vermeleri lazımdı.

Ya kabul ederse diyor ya, kabul etse ihya olursun, harcama limitin bir anda 100 milyon Euro olur.
Bir reklamla çıkarırsın o 15 milyonu.

Sen çal göle mayayı başkan, Nasreddin hoca gibi mizah ta on numarasın ne de olsa.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt