Murat Sancak: "Kimler, kimin yardımıyla bir yere geldi, herkes biliyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1645026746542.png

Murat Sancak: "Galatasaraylılar kusura bakmasın, Galatasaray maçında hata yaptığı için Ali Palabıyık 16 maç dinlendirildi. Bir hakemin, Galatasaray maçına çıkarken hangi ruh haliyle çıkacağını hesap edin."

Murat Sancak: "Konuşmaya devam edeceğim. TFF Başkanı'na '3. sıraya hakkımızla mı, hakem destekleriyle mi?' geldiğimizi sormak isterim. Kimler, kimin yardımıyla bir yere geldi, herkes biliyor. Ancak kimse konuşmuyor. TFF'ye giderek isimleri tek tek vereceğim."

Murat Sancak: "Ahmet Nur Çebi benim abimdir. O beni sever, ben de onu severim. Hiçbir olay Adana Demirspor ve Beşiktaş'ın ilişkisini bozamaz."

Murat Sancak: "Kötü bir niyetim yok. Beşiktaş'ın başarılı olmasını isterim ama o maçta görev alan hakemlerin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum."

Murat Sancak: "Geçen sene bir alt ligde ve bu sezon Süper Lig'de hakemlerden dolayı çoğu maçta hakkımız yendi buna rağmen sesimizi çıkarmadık."

Murat Sancak: "Stattaki televizyonları ben aldım. Localardaki, diğer televizyonlar da kulübün parasıyla alındı. Anlık sinirle oluyor maalesef. Hakkımı hakemlere helal etmiyorum. Ne hakeme ne VAR'a ne de AVAR'daki hakeme."

Galatasaray lehine "hata" yapanlara 4 ay maç vermiyorlar. bu sezon kırılma o maçta başladı zaten

Sizlik bir durum yok Murat başkan, bunların garezi bize karşı, o yüzden sıkıntı yapma haftaya telafi ederler

Reis sendeki variyet nereden geldi

burak evde tırnaklarını yiyor biri dolaylı olarak da olsa galatasaray'ın hakkını arayacak diye.

Biri buna Galatasaray'ın lehine hata yaptıği pozisyondan dolayı ve Rize yenildi diye Ali Palabıyıķ'in cezalandırıldığını anlatsın bile demek gelmiyor içimden.

"Kimler, kimin yardımıyla bir yere geldi, herkes biliyor"​

Evet biliyor, o yüzden herkes kinini diri tutsun zira bu tip adamların çıkıp da ahkam kesmesinden iğreniyorum. Dün kendisine yaptıklarını anlatan polise verdiği cevap zaten kendisinin kimin yardımıyla buralara geldiğini ortaya koydu.

Geri
Üst Alt