Murat Sancak: "Yunus Akgün'ü Türk futboluna Galatasaray değil, biz kazandırdık"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
YUNUS AKGÜN'Ü TÜRK FUTBOLUNA BİZ KAZANDIRDIK

- Lige flaş transferlerle girdiniz. Bu transferlerin şimdiye kadar karşılığını aldınız mı?

Transferlerde yüzde 50-60 başarı elde ettiğiniz zaman bu başarıdır. Biz yüzde 80 başarı sağladık. Yunus Akgün'ü Türk futboluna G.Saray değil, biz kazandırdık. Şimdi herhalde yurtdışından da teklifler gelir. G.Saray'ın ilk 11'inin değişmez oyuncusu olur. Ama inşallah bizde gösterdikleri iyi performansı oralarda da gösterirler. Yunus Akgün'ü ilk sene bedava verdiler para almadılar Ama ikinci sene palazlanınca kiralama parası aldılar. Şimdi herhalde istesek vermezler. G.Saray taraftarı çok zor bir taraftar. Bir iki hata yaptığı zaman oyuncusunu yollayabiliyor. Şimdi de mesajım onlara olsun, biraz sabırlı olsunlar.

"YUNUS'A İKİ TANE BABACAN TOKAT ATIM KENDİNE GELDİ"

Başakşehir maçında 1-0 öndeyken Gökhan İnler'in bir hatasıyla kaybettik. Futbolcular bir kulüpten alıyorsak o kulübe karşı forma giymesini doğru bulmuyorum. Etkileniyorlar. Yunus Akgün de G.Saray maçında ilk yarıda sahada yoktu. Devre arasında onu kendine getirmek için benim babacan tavrımı bilirler. Şöyle iki tane tokat attım, dedim ki 'Hayırdır Fatih Terim seni seyrediyor diye korkarak mı oynamıyorsun" dedim. "Çık adam gibi oyna. Senin paranı burası veriyor. Buradan ekmek yiyorsun" dedim. Ondan sonra çıktı 2 tane gol attı. Etkileniyorlar doğal olarak. Orada kötü niyet aramamak lazım. Volkan Şen'de de Erkan Zengin'de de bunu yaşadık.

1645693645882.webp

Abi adam ligde 4. oldu, konuştukça konuşuyor. Yakında ülke futboluna biz yön veriyoruz demeye de başlar.

Yunusu biz parlattik dese haklı derim de altyapıdan ümit milli takıma kadar Galatasaray getirmiş biz kazandırdik diyemezsin süper lige çıkıp biraz başarılı oldu mu kendini dev aynasında görüyor

Bakıyorum da Murat Sancak'ın hareketleri reklam kokan hareketler maalesef. Böyle çok başkan gördük :)

Kulüpten ayrıldıktan sonra borç içinde yüzen, lig lig düşen bir ADS göreceğiz. Birkaç seneye sevilmeyen bir adam olur.

Konuşan adamlara bak memlekette ya.

Rezaletiz

sezon sonu paşa paşa geri gelecek. istediğini söyle

Geri
Üst Alt