- 10 Nisan 2013
- 59.352
- 43.022
- 3.943
Biliyorum ama hem ters etki yaptı hem de gıcım kapıyorum gördükçeO totem amaçlıydı.Ersun'u gönderene kadar bekleyecektik![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum ama hem ters etki yaptı hem de gıcım kapıyorum gördükçeO totem amaçlıydı.Ersun'u gönderene kadar bekleyecektik![]()
hbselamün aleyküm
Nasilsin Musap baba?
Aksama rezil olmayacagimizi bilsem daha iyi olurdu. Ceza iyi geldimi sana .dNasilsin Musap baba?
Yani. Derbiden sonra daha fazla küfür ederdim.Aksama rezil olmayacagimizi bilsem daha iyi olurdu. Ceza iyi geldimi sana .d
Elinizde buyudu yani22 yaşına geçen gün verdigi hard party ile girmis
Foruma geldiginde 13 yasindaydi
ub.mesaji

22 yasinda olsam mesela burada takilmam gider alman hanimefendilerle eglenirim her aksam ama ne bileyim yani tercih meselesi bu. 22 olmak vardi.
22 yasinda olsam mesela burada takilmam gider alman hanimefendilerle eglenirim her aksam ama ne bileyim yani tercih meselesi bu. 22 olmak vardi.
yasiyorsun bu hayati diyorum bide biz gibi mallar var iste sevismek gibi 1 duygu yok hele gencsenhocam her hafta sonu saros olup Kokain cekip manitalari götüyorum ne diyon buna
Artık admın olmak ıstermısın-18 Subat 2011'de üye oldum
-17 Mayis 2012'de moderatör oldum.
-23 Eylül 2014'de süper moderatör oldum
Her gün burada oldugum icin mutluyum. Ben burada 5 lig sampiyonlugu gördüm, 4 kez Türkiye kupasini gördüm, 5 süper kupa gördüm.
Iyi ki varsiniz lan ey GSC ahalisi. Sevmeyenler sevenlerden fazla olsa da cabamizin adi Galatasaray.
Ilk günki ilgi ve alaka ile her gün renklerimizi takip ediyorum, gurur duyuyorum.