- 12 Temmuz 2009
- 60.927
- 24.285
- 3.138
Artık admın olmak ıstermısın
Artik murfhanin torun sevme vakti gelmedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık admın olmak ıstermısın
elimde büyüdü kerata
-18 Subat 2011'de üye oldum
-17 Mayis 2012'de moderatör oldum.
-23 Eylül 2014'de süper moderatör oldum
Her gün burada oldugum icin mutluyum. Ben burada 5 lig sampiyonlugu gördüm, 4 kez Türkiye kupasini gördüm, 5 süper kupa gördüm.
Iyi ki varsiniz lan ey GSC ahalisi. Sevmeyenler sevenlerden fazla olsa da cabamizin adi Galatasaray.
Ilk günki ilgi ve alaka ile her gün renklerimizi takip ediyorum, gurur duyuyorum.
emeklımı olmaliArtik murfhanin torun sevme vakti gelmedi mi
Milli olmadın mı?yasiyorsun bu hayati diyorum bide biz gibi mallar var iste sevismek gibi 1 duygu yok hele gencsen
emeklımı olmali
evtMetal yorgunlugu
bu konuda bazilarimiz olmadigini dusunuyorum maalesef :/Milli olmadın mı?
Sana soruyom rahmi yarrobu konuda bazilarimiz olmadigini dusunuyorum maalesef :/
-18 Subat 2011'de üye oldum
Her gün burada oldugum icin mutluyum. Ben burada 5 lig sampiyonlugu gördüm, 4 kez Türkiye kupasini gördüm, 5 süper kupa gördüm.
Iyi ki varsiniz lan ey GSC ahalisi. Sevmeyenler sevenlerden fazla olsa da cabamizin adi Galatasaray.
Ilk günki ilgi ve alaka ile her gün renklerimizi takip ediyorum, gurur duyuyorum.
Tebrikler rdash. Gurur duyulası-18 Subat 2011'de üye oldum
mutevaze olmaya calisiyorum dostumSana soruyom rahmi yarro
Makinesin ha?mutevaze olmaya calisiyorum dostum
mutevaze haeeeeeeeeeemutevaze olmaya calisiyorum dostum
Makinesin ha?
Mütavaze olmana gerek yok forumda