- 27 Ocak 2010
- 139.407
- 105.744
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat Saylak denen şahıs Gsc ciddiyetinden kopmuştur
Murat Saylak denen şahıs Gsc ciddiyetinden kopmuştur
Ortamda murhan olmassa murhanciklar gezer aciklama kabul edilmemistirArtik o isimle burada yer almanin bir anlami kalmamisti dostlar. Bundan sonra böyle devam edecegiz.
Bu forum icin daha yapacak cok seyim var, isim-cisim-marka fark etmez. Biz gönülden bagliyiz bazi seylere.
Selam olsun dostlara, selam olsun dostlara.. Vakit eski defterleri kapatma vaktidir, üzdügüm, kirdigim renktasim olduysa affetsin.
Sifirdan baslayacagiz.

Artik o isimle burada yer almanin bir anlami kalmamisti dostlar. Bundan sonra böyle devam edecegiz.
Bu forum icin daha yapacak cok seyim var, isim-cisim-marka fark etmez. Biz gönülden bagliyiz bazi seylere.
Selam olsun dostlara, selam olsun dostlara.. Vakit eski defterleri kapatma vaktidir, üzdügüm, kirdigim renktasim olduysa affetsin.
Sifirdan baslayacagiz.
Kesinlikle art niyetli bir tercih degildi, zaruret haline gelmisti. Böyle bir tercihte bulunduk acele sekilde. Sebeplerini herkesin bilmesini uygun bulmuyorum, onlar bende.Yalnız Murat riskli bir isim olmuş, Y harfi çıktı mı...
Hayırlısı olsun, iyi ki doğdun.Kesinlikle art niyetli bir tercih degildi, zaruret haline gelmisti. Böyle bir tercihte bulunduk acele sekilde. Sebeplerini herkesin bilmesini uygun bulmuyorum, onlar bende.
Murhan artik tarih oldu, bunu bilin ama..![]()
Ben tesekkür ederim reis. Su hayatta iyi ki dogdun diyebilecegimiz kac kisi var ki zaten? Cok az bir kere..Hayırlısı olsun, iyi ki doğdun.
Artik o isimle burada yer almanin bir anlami kalmamisti dostlar. Bundan sonra böyle devam edecegiz.
Sifirdan baslayacagiz.
Sen forumda bu manyak oldukça bu işten kurtulabileceğini mi sanıyorsun.Tatmin edici 1 post degil ,kendimize gelelim Zurhancım
Sende ismini Kürşat Yıldırım olarak revize etsen hiç fena olmazTatmin edici 1 post degil ,kendimize gelelim Zurhancım