Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuda ismi gecen oyuncu Adana Demir kalecisi Arijanet Muric, Vedat Muriqi degil.Febe eski ne kadar Galatasaray lı varsa topluyordu bizde eski ne kadar fenerli varsa toplayalım zaten her şeyimiz benzedi iyice fener olduk.
Gelmesin asla bu forma altında görmek istemiyorum.
ne febesiFebe eski ne kadar Galatasaray lı varsa topluyordu bizde eski ne kadar fenerli varsa toplayalım zaten her şeyimiz benzedi iyice fener olduk.
Gelmesin asla bu forma altında görmek istemiyorum.
Konuda ismi gecen oyuncu Adana Demir kalecisi Arijanet Muric, Vedat Muriqi degil.
Haklısınız muric adını görünce asabım bozuldu fevri post attım üzgünümne febesi
Neden?Muriç le Galatasaray ı aynı cümlede kullanacak gevşeğin cibiliyetinde sıkıntı vardır.
hoca hoca hoca. sene başı mesela cicaldauyu almayıp kaleci aldırsaydı şimdi bu halde olmazdık, cicanın da olmaması çok da bişey ifade etmezdi diye düşünüyorumUlan Adana'nın bulduğu kaleci kadar bile bir kaleci bulamıyoruz halen çipe fatih devam
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray a geliyorum diye söz verip sonra fener e gitmedi mi bu? Rize Spor un kaşar başkanına sermaye oldu. Gerek yok, gölge etmesin başka ihsan istemez.Neden?
Galatasaray a geliyorum diye söz verip sonra fener e gitmedi mi bu? Rize Spor un kaşar başkanına sermaye oldu. Gerek yok, gölge etmesin başka ihsan istemez.

Muriçleri karıştırdın sen.Galatasaray a geliyorum diye söz verip sonra fener e gitmedi mi bu? Rize Spor un kaşar başkanına sermaye oldu. Gerek yok, gölge etmesin başka ihsan istemez.

Muriçleri karıştırdın sen.![]()