# Musa Çağıran

Cevap: #35 Musa Çağıran

yenitransferler.jpg

fizik=kalıp gibi anlıyorum bu fotoyu...tabi katılmıyorum,fit bir futbolcu fiziğinde bulmadım...

artık bu çocuğa şans vermeli.cumhurla çok iyi ikili olur bunlar kanımca...

Nedendir bilmem ama böyle tipine bakınca tam orta saha oyuncusu gibi geliyor. İnşallah bu sene kendini gösterir, çünkü onun tarzında bir oyuncuya çok ihtiyacımız var. Hem çok genç kendisi, eğer bu sene şansları iyi değerlendirir, sıkı çalışırsa inşallah önümüzde ki seneler hem Türk futbolu hem de Galatasaray iyi bir orta saha daha kazanır...

Fiziği bu seneki tüm yerli transferlerimizden daha iyi, şans verilirse iyi kullanır bence.

Böyle bir oyuncumuz vardı değil mi ? Neden şans verilmez anlamıyorum.

muhtemelen şans bulması da cok zor , keske 1 yıl daha gönderseydik altay'a.

Devre arasinda 6 ayligina kiralayabiliriz. Banko oynatilacagi kulüp Karabükspor gibi bi takim olur suanda. Bir takimda sürekli oynamali ve kendini gelistirmeli. Kiralanacaksa Süper Ligde bir takima kiralanmali.

Hayır anlamıyorum, çok çok kötü bir oyuncu mu bu ? 1 dakika bile nasıl süre alamaz. Mustafa Sarp ve Ayhan über futbol mu oynuyor.

kenarda oturmasının bir faydası yok yetenekleri törpüleniyor insanların bekleye bekleye.

oynayabileceği bir takıma kiraya verilmeli. bu çocuktan ben çok ümitliyim ama bu hocayla değil.

şu çocuğu dünya gözüyle izleriz umarım..

sarp'tan kötü olacak hali yok koysana rijkard !

Sarp ne yapıyor acaba antremanda merak ediyorum, bu oyuncular kötü mü oynuyor acaba.

Takıma yavaş yavaş monte edilmesi lazım. Mesela M.Sarp yerine Musanın oyuna girmesinden yanayım.

Geri
Üst Alt