# Musa Çağıran

Cevap: #35 Musa Çağıran

Musa yi bi dogru duzgun izleyemedik, Cumhur ve Musa mutlaka kupa maclarinda orta sahada oynamali

Cocuk ciddi ciddi daha 17 yasinda, kendini gelistirip, gösterebilecegi daha uzun seneler var, ama keske simdiden kapabilse formayi Sarp'tan. En azindan Cana cikinca ilk alternatifi o olsa. Cok calis Musa, ekstra idman yap, düzenli yasa, Avrupadaki mevkidaslarini izle dikkatli gözle. Kurtar bizi Sarp'tan. Hadi cocuk, yap bi güzellik.

Doğum Tarihi 1992-11-17

Kasimda 18 olacak daha. 19'u nerden cikardin?

doğum tarihi 2 yıl sonrasına yazdırılmıs. kendisi söylemisti bunu , babası kardesiyle aynı anda askere gitmesin diye yaptırmıs :)

kasım'da 20 yaşında olucak yani.

ailesinin 2 yaş küçük yazdırdığını söylemişti

Ahaha bilmiyordum, kusura bakma o zaman. Bu tarz olaylar da ancak Türkiyede olur zaten. Komik. Öyleyse o kadar da vakti kalmamis, bir an önce kapsin formayi. 20'sinden sonra pek gelisme kaydeden olmuyor cünkü.

2 yaş büyük yazdırıldı bu çocuk. Ben öyle biliyorum.

Biraz forma şansı bulup o havayı alsa eminim, çok daha iyi olacaktır ama önemli olan ilk başlangıç.

İnşallah şans bulur Musa. Oyunun iki yönüne de oynayan bir oyuncu. Fiziği de iyi durumda zaten.

Ulan geçen sene Fenerbashçe-Altay maçında ne de güzel oynamıştı.

Teknigi iyiyse ben de Mozart'im.

takıma girince sarp'ı kesicekse,en büyük destekçisiyim :D

Trabzon Ceyhun'dan performans alabilmek iiçin 2 sene bekledi. Genç oyunculara sabretmek lazım.

Keske zaman kaybetmeden kiralasaydik

Geçen sene herkesin kadrosunda vardı bu isim :)

Geri
Üst Alt