# Musa Çağıran

Cevap: Musa Çağıran Galatasaray'da!

rotasyona girsin iyidir ilk sene için..

92 liymiş ama 90 lıymış aslında kendisi söyledi..

92 liymiş ama 90 lıymış aslında kendisi söyledi..

20 yaşında ama sürekli ilk 11de oynuyor..

fiziği de iyi duruyor..malum klasik sorun cılız orta saha oyuncuları yetiştiriyor altyapımız, Oğuz S., Mehmet Güven, Emre Ç. vs..

toptan da anlıyorsa iş yapar bu takımda..

resmiyette 92'li. afrikalı oyuncular gibi. Askere biraz daha büyüyüp gitsin diye böyle yapmışlar.

Son 2-3 sezonda yabancı kalitesini arttırmaya yönelik transferler yapıldı.Bence yerlilerimizin kalitesini de yükseltmek gerekiyor. seneye transfer politakımızı düşündükçe zaten :D :D

Geçen maçını 10 dakika izledim ismini hiç duymadım,herhalde oynamıyor diye kanalı degiştirdim :o

Valla ben 2 maç özetini izledim 2sindede gol attı gol atmak bişey ifade etmez belki ama yine gol attı :D :D

20 yaşında ama sürekli ilk 11de oynuyor..

fiziği de iyi duruyor..malum klasik sorun cılız orta saha oyuncuları yetiştiriyor altyapımız, Oğuz S., Mehmet Güven, Emre Ç. vs..

toptan da anlıyorsa iş yapar bu takımda..

hmmm.. Mehmet guven 2 assist yapti son macinda bu arada..

Ümit Milli maçında ilk defa izledim kendisini.

Umarım alışamamıs olmasındandır.Yoksa hiç umut vermedi açıkçası bana.

Murat Ceylan ise bence komple bir oyuncu...

Bu milli maçla birlikte son 5,6 maçını izledim.Ve artık altyapımızda çıkan oyunculardan bir farkı olmayan genç oyuncuları almaktan vazgeçsinler..

Ondan sonra şimdiki gibi türk oyuncularımız yetersiz demeye başlarız.

ula allahtan korkun şu adamada laf yapıyosanız daha ne yapsın 7gol atmış gol kralımı olsun çıksın 10kişiyimi çalımlayıp gol atsın çok uçuyorsunuz o işi gerard bile yapamıyoken musadan beklemek yanlış barışın hücümü seven versiyonu ayrıca nuri şahin stilinde bir oyuncu paf oyuncularından farkı yok diyen kişiyi anlamıyorum kaç kere izlemiş pafta böyle oyuncu bolda bizmi çıkarmıyoz orta sahada hala ayhan barış oynuyor hangisi çıkıp oynuyacak ? yusuf akyelmi cumhur mu bıraksanıza allah aşkına emre çolak a bişey demem ancak o ofansif orta saha oyuncusu o mevkiye çekilirse verimi düşer Musa mevkisinin en iyilerinden türkiyede 1 murat ceylan 2 musa çağıran başka çift yönlü oyuncu varmıda almıyoruz musa geldiği gibi o formayı alır altay gibi vasat bir takımda 7gol atan bir oyuncuya yapılan çok büyük haksızlık neredeyse 18-21 yaş çocuklardan kurulu 3-4adam 25üstü oyuncuların oynadığı bir klüpte oynuyor çok gol yiyorlar ancak bunu musaya bağlamak yersiz takımda sadece musa yok ayrıca musa arkasında m.topal olacağı zaman daha çok hücümu düşünecektir altayda hücüma çok gidememesine rağmen 7gol attı m.topalla oynamak başka altaydaki arjantinli vasat bir önlibero ile oynamak farklı biraz mantıklı konuşun 10hafta var bank asyanın bitimini o arada 3-4gol sıkıştırıp 10golü geçerse helal olsun büyük topcu derim ön libero olup 10gol atacaksınız elinizi öperler nedir bu yabancı hayranlığınız o zaman bırakalım cumhurlarla oynayalım derks hiç bişey bilmiyo siz biliyonuz hep zaten rıdvan dilmenin bile bu adama dikkat dediği bir oyuncu yönetimde güvenmiş almış kimsenin eleştirmeye hakkı yok hatta hatta altayın en iyi ve en golcü oyuncusuna laf yapmak deliliktir

ula allahtan korkun şu adamada laf yapıyosanız daha ne yapsın 7gol atmış gol kralımı olsun çıksın 10kişiyimi çalımlayıp gol atsın çok uçuyorsunuz o işi gerard bile yapamıyoken musadan beklemek yanlış barışın hücümü seven versiyonu ayrıca nuri şahin stilinde bir oyuncu paf oyuncularından farkı yok diyen kişiyi anlamıyorum kaç kere izlemiş pafta böyle oyuncu bolda bizmi çıkarmıyoz orta sahada hala ayhan barış oynuyor hangisi çıkıp oynuyacak ? yusuf akyelmi cumhur mu bıraksanıza allah aşkına emre çolak a bişey demem ancak o ofansif orta saha oyuncusu o mevkiye çekilirse verimi düşer Musa mevkisinin en iyilerinden türkiyede 1 murat ceylan 2 musa çağıran başka çift yönlü oyuncu varmıda almıyoruz musa geldiği gibi o formayı alır altay gibi vasat bir takımda 7gol atan bir oyuncuya yapılan çok büyük haksızlık neredeyse 18-21 yaş çocuklardan kurulu 3-4adam 25üstü oyuncuların oynadığı bir klüpte oynuyor çok gol yiyorlar ancak bunu musaya bağlamak yersiz takımda sadece musa yok ayrıca musa arkasında m.topal olacağı zaman daha çok hücümu düşünecektir altayda hücüma çok gidememesine rağmen 7gol attı m.topalla oynamak başka altaydaki arjantinli vasat bir önlibero ile oynamak farklı biraz mantıklı konuşun 10hafta var bank asyanın bitimini o arada 3-4gol sıkıştırıp 10golü geçerse helal olsun büyük topcu derim ön libero olup 10gol atacaksınız elinizi öperler nedir bu yabancı hayranlığınız o zaman bırakalım cumhurlarla oynayalım derks hiç bişey bilmiyo siz biliyonuz hep zaten rıdvan dilmenin bile bu adama dikkat dediği bir oyuncu yönetimde güvenmiş almış kimsenin eleştirmeye hakkı yok hatta hatta altayın en iyi ve en golcü oyuncusuna laf yapmak deliliktir

renkdaş 1.si bi nokta veya virgül kullan yazarken

2. olarak çok gol atması çok kaliteli olduğunu göstermez,sarp kaç gol attı bizde, işin açıkçası bende bi kaç kere izledim sıradan bi oyuncu gibi geldi, inşallah beni yanıltır

renkdaş 1.si bi nokta veya virgül kullan yazarken

2. olarak çok gol atması çok kaliteli olduğunu göstermez,sarp kaç gol attı bizde, işin açıkçası bende bi kaç kere izledim sıradan bi oyuncu gibi geldi, inşallah beni yanıltır

Sıradan bir oyuncuysa neden aldık acaba? :rolleyes:

Mustafa Sarp'a Barış'a oranla biraz daha teknik, oyunu daha iki yönlü oynayabiliyor. Ama yine de gelecek yılın planlarını onun üstüne kurmak, ona ümit bağlamak yanlış olur.

Bu takıma hazır durumda kaliteli en az bir orta saha oyuncusu lazım. Musa yeterince iyiyse eğer aradan sıyrılır zaten. ;)

Mustafa Sarp'a Barış'a oranla biraz daha teknik, oyunu daha iki yönlü oynayabiliyor. Ama yine de gelecek yılın planlarını onun üstüne kurmak, ona ümit bağlamak yanlış olur.

Bu takıma hazır durumda kaliteli en az bir orta saha oyuncusu lazım. Musa yeterince iyiyse eğer aradan sıyrılır zaten. ;)

bence ortaya bi yabancı bi yerli almalıyız, yerli olarak manisa lı yiğit incedemir olabilir bence

bence ortaya bi yabancı bi yerli almalıyız, yerli olarak manisa lı yiğit incedemir olabilir bence

yiğit incedemir kimdir ya 1gol attı diye hemen alalım musa 7gol attı sıradan oyuncu deniyor yiğit ne yapmış bilader manisa kümeye gidiyor o kadar gol yemişler musaya laf yaparken biraz düşün neyse ya gelsin gelecek sene coşturacak alacak o formayı o zaman hepinizin yüzü kızaracak yiğite iyi diyorsunda ibrahim dağaşanada iyi dersin sen

yiğit incedemir kimdir ya 1gol attı diye hemen alalım musa 7gol attı sıradan oyuncu deniyor yiğit ne yapmış bilader manisa kümeye gidiyor o kadar gol yemişler musaya laf yaparken biraz düşün neyse ya gelsin gelecek sene coşturacak alacak o formayı o zaman hepinizin yüzü kızaracak

ya niye gole bağlı konuşuyosun ki izliyorum ben maçları,dikkatimi çekti öne oynayabilen bi oyuncu fiziği de güçlü, musa ya laf yapmıyorum tam okusana yazdığımı çok yüksek beklenti var,onlar düşsün diyorum barış,ayhan,sarp oynayacağına yiğit oynar yerli kalitesini de artırmalıyız

Geri
Üst Alt