# Musa Çağıran

Cevap: # Musa Çağıran

Musa defansın önünde oynuyor. Extra şeyler beklemeyin bu maçta.

Pas alıp verebiliyormu o önemli,artık bıktım şu orta saha oyuncularımızdan sorumluluk alıp YANA pas atabilen oyuncu ya bile razıyım.

Arda'dan al,Elano'ya at.

Elano'dan al Keita'ya at.

Keita'dan al,Elano'ya at.

Keita'dan alıp Arda'ya kadar atmasına bile gerek yok,bu kadar zormu anlamıyorum.

Top kimde ise ona yaklaşacaksın bu arada atacağın adamıda kontrol edeceksin,yaklaştığın arkadaşın sana pas verdiğine sakin olacaksın ve güzel kontrol yapacaksın baskı varsa hemen daha topu almadan önce belirlediğin yada o an görebiliyorsan boştaki arkadaşına atacaksın,baskı yoksa forvet oyuncularına bakacaksın musait değillerse yana pas atacaksın.

Bu kadar zormu yaw :o

Musa şunları yapsın yeter.

Pas alıp verebiliyormu o önemli,artık bıktım şu orta saha oyuncularımızdan sorumluluk alıp YANA pas atabilen oyuncu ya bile razıyım.

Arda'dan al,Elano'ya at.

Elano'dan al Keita'ya at.

Keita'dan al,Elano'ya at.

Keita'dan alıp Arda'ya kadar atmasına bile gerek yok,bu kadar zormu anlamıyorum.

Top kimde ise ona yaklaşacaksın bu arada atacağın adamıda kontrol edeceksin,yaklaştığın arkadaşın sana pas verdiğine sakin olacaksın ve güzel kontrol yapacaksın baskı varsa hemen daha topu almadan önce belirlediğin yada o an görebiliyorsan boştaki arkadaşına atacaksın,baskı yoksa forvet oyuncularına bakacaksın musait değillerse yana pas atacaksın.

Bu kadar zormu yaw :o

Musa şunları yapsın yeter.

Vallahi şut bile atıyor.Elano O'nun kadar şut atmıyor.

Musa bekledigim kadar hareketli bir futbolcu degil.

M.Ceylan gibi olur diye tahmin ediyordum ama yanilmisim.

Ama genede Baris ve Sarpa göre daha iyi olur gibim geliyor.

Yukarda arkadaş bir link verdi, orda iyi gözlemler var.

Musa hakkında 4-5 yazı okudum. Açıkcası ilk izlediğimde Musa'yı beğenmeme sebeplerimin başındadır bu yazılar.

Oyunun yönünü değiştiri, pas konusunda iyidir, etklidir, mücadeleci gibi laflar duymuştum. İzldiğim 7-8 maçı 90 dakika ki bunların hiç birinde bu denilenen özellikleri göremedim.

Öncelikle Musa'nın beğenmediğim bana göre en önemli görevi orta sahanın, oyun içinde kaybolamsı. Musa'nın adını duyabilmek için en az 10-15'er dakika bekliyorsunuz. Musa'nın bu ekstra yaptığı hava topu ve sürpriz gollerinin dışında çoğu vasat ortasaha futbolcusundan bir farkı yoktu.

Bize transfer olmadan önce izlememiştim; umarım transferi gerçekleştiği için bu kadar hareketsiz oynuyordur. Aksi halde 18'e girmesi zor.

Çok iş yapar bu çocuk yaşı da çok genç. Fiziği yaşına göre de oldukça iyi, kalçalarıda maşallah :) Tam top saklamalık kalçalar, yanlış anlaşılmasın futbolda kalça önemlidir bakın arda'ya nasıl top saklıyor.

Çok iş yapar bu çocuk yaşı da çok genç. Fiziği yaşına göre de oldukça iyi, kalçalarıda maşallah :) Tam top saklamalık kalçalar, yanlış anlaşılmasın futbolda kalça önemlidir bakın arda'ya nasıl top saklıyor.

:o

neye göre kötü cikip 10 kisiyi calimlayip gol atmasini beklemiyorsunuz herlalde

adam görevini iyi yapiyor bence

Topal da yapıyordu ondan niye bekliyorduk o zaman? :o

Maç içinde bu kadar kaybolmasın, pasif kalmasın yeterli aslında. Ne hücuma müthiş katkı veriyor ne de defansta çok dirençli bir oyuncu. Transfer edildiğinde yok Gerrard, yok böyle diye çok kez atıldı, belki de onun etkisi vardır bilemiyorum ama çözemedim ben Musa'yı, çok da umutlu değilim açıkcası. Ayrıca 17 değil 20 yaşında, nüfusa 2 yıl geç yazdırılmış, kendisi söylemişti. ;)

Topal da yapıyordu ondan niye bekliyorduk o zaman? :o

Maç içinde bu kadar kaybolmasın, pasif kalmasın yeterli aslında. Ne hücuma müthiş katkı veriyor ne de defansta çok dirençli bir oyuncu. Transfer edildiğinde yok Gerrard, yok böyle diye çok kez atıldı, belki de onun etkisi vardır bilemiyorum ama çözemedim ben Musa'yı, çok da umutlu değilim açıkcası. Ayrıca 17 değil 20 yaşında, nüfusa 2 yıl geç yazdırılmış, kendisi söylemişti. ;)

Topal yanindaki adama pas atana kadar mac bitiyordu :o

Topal yanindaki adama pas atana kadar mac bitiyordu :o

Musa'ya da top gelene kadar maç bitecek, onu ne yapıcaz o zaman. :o

Neyse, umarım o kadar övülen performansı bu değildir, bundan daha fazlası vardır Musa'da.

Gelmeden göndermek olmaz ama çok fazla ümitli olmadığımı söylemem de hakkkım olsa gerek. :)

Bu adam bırakın Galatasaray ı Süper Ligdeki düşmemeye oynayan takımların kadrosuna giremez.Kesin torpilli demedi demeyin

Yetenekli oyuncu Musa. Altay'lı oyuncular Konya maçında bireysel oynadı hep hiç pas yapan yokki Musa ne yapsın.

Altyapıdan yeni çıkmış bir oyuncu gözüyle bakarsanız balon demezsiniz.

Bende sans bulacagini sanmiyorum. Altay gibi takimda bile inisyatif alamiyorsa Galatasaray´da ezilir gider bu cocuk. Bence simdiden kiralanmali

Bu adam bırakın Galatasaray ı Süper Ligdeki düşmemeye oynayan takımların kadrosuna giremez.Kesin torpilli demedi demeyin

Bu adamı bırakın GSCimbom Forumu'nda, Antu Forumu'nda bile yazamaz.

Kesin torpill, demedi demeyin. ;)

Yahu gencecik adam.

Diğer maçlarda ne kadar güzel oynadı.

Bu yıl 10-15 maçını izledim neredeyse.

Bir maçta güzel oynamadı diye hemen atın dimi.

Sonra ülkede neden futbolcu yetişmiyor diyorlar.

Bi maçta harcadınız Musa'yı. Barış Özbek'in daha teknik ve daha çok şut çeken versiyonu Musa. Ayrıca fiziğide iyi.

Gelsin iyiyse kalır, işimize yaramazsa gider biz alıştık zaten 10 tane işe yaramazı alıp 9 tanesini sezon sonu göndermeye bu bizim geleneğimiz oldu sanırım!

Geri
Üst Alt