Muslera: "Böyle hata yaparsanız, rakip cezalandırır"

Açıkçası şu açıklama beni bir nebze rahatlattı ve sinirimi aldı. Neden mi? Milyonlar kazanan herif böyle bir maçtan sonra, şöyle rahat bir açıklama yapıyorsa, 3-5 kuruş için hergün çalışan ben neden canımı sıkayım.

milyonlari kazanıp böyle komik goller yiyen adama ne desek az.

kaleye ismail'i koysak oda böyle goller yer zaten.
muslera farklıydı ama sezon başından beri çoğu maçta ağzımıza sıçmakta

Saçma sapan her topu yiyor neredeyse. Eski musleradan eser yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hataları gruptan 11 arkadaş takım kurup biz yaptık zaten milletin canı burnunda yaptığı açıklamalara bak ...

liyakatın kaybolduğu bi takımda kendini salan başka bi oyuncu daha. ahbap çavuş ilişkisinin zirve dönemi yaşanıyor floryada

Hayır sanki o hataları yapan benim, genç bir takımız diyor bir de. Galatasaray kariyerinde 400 küsür resmi maçı var Muslera 'nın bunlar bahane olmamalı

İlk golde ceza sahasında daha Mesut şut çekmeden yere çök bekle, ikinci golde doğrudan avcuna gelen şutu içeri al sonra böyle hatalar yaparsanız şöyle olur

İlk golde oyuncuya yerine kalesine koştu, ikinci golde yavaş hareket etti. Gereksiz yere sarı kart yedi, falan. Sonra yılda milyonları kapıp efsane diye biat etmemiz lazım.

Geçin bu işleri birader

1637583405958.webp

1637583462898.webp

1637583570681.webp

enteresan hareketler

Bu adamın topu eline alıp 2 Saat cıkarmaması deli ediyo beni önde olsakta aynı geride olsakta bide alman ingiltere ligindeki kalecilere bakıyom adamlar eliyle topu rakip yarı alanındaki takım arkadaşının ayagına atıyo

Admin hakaret ediyor bizim ufacik demecte auuuuvvv. Neyse bandan ciktik:asd:

Aptalca yedigi gol yetmiyormuş gibi birde aptalaca bir açıklama yapmış.

maas yukun cok fazla sürekli urugsydan direkt ucak olmamasindan sikayetci memleket hasreti son bulmali

Geri
Üst Alt