Muslera: "Eren mükemmel bir forvet"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
f8dfd9f0d9954d079e3f37d41febed53.jpeg

Ligin ilk 4 haftasında kalesinde sadece 2 gol gören Fernando Muslera, Çaykur Rize karşısında rahat bir maç çıkardı.

Nando maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim için önemli bir maçta. Uzun bir ara sonrası taraftarımızın huzuruna çıktık. İlk yarı topu ayağında tutan bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda ise yine top bizde kaldı ama bu kez daha çok rakip sahaya gittik. Derbi öncesi de moral bulduk" dedi.

Taraftara "Onlarla daha güçlüyüz. Onlardan tek ricam, bir daha ceza almasınlar" mesajını yollayan Fernando Muslera, Eren Derdiyok'un röveşata golü için şu sözleri kullandı: "Eren mükemmel bir forvet. Çok şanslıyız ki bizimle beraber. Attığı röveşata golünü için alkışlamak gerekiyor. Kalecinin de yapabileceği bir şey yoktu. Ben de kendisini tebrik ediyor ve alkışlıyorum..."

Galatasaray.org

PORTAL HABERİ

2 gol yememiz de ayrı bir olay, çok gol yiyen takımdan az gol yiyen takıma geçersek şampiyon oluruz.

Umarım bu performansımız devam eder.

Tolga ve Eren hatta Bruma takıma ciddi derecede hava getirdi.

Burak ve Umutun kaçırdıklarını atsa 15 golü rahat bulur demiştim. Ekstra attıklarıyla 25 atar herhalde. Maşallah diyelim

Galatasaray forveti otomatik olarak 11-12 atar zaten.

Ama bugün oynadığı oyunu bakın attığı 2 golü değil oynadığı futbolu sezona yayarsa şampiyon yapar.

Burak'ın sadece bir Kopenhag maçı var bu şekilde verimli oynadığı.

Eren'de geçen hafta kötüydü. Bu maç inanılmaz. Umarım katkısını sürdürür.

Çok verimliydi gerçekten umuyorum hep böyle devam eder.

Eren iyi mücadele edip gollerini de attı. Yapabileceği herşeyi yaptı bugün. Defansa kadar adam kovaladığı da oldu. Çok adamla çıkarken rize.
İnşallah aynen devam eder.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren'in hava topu hakimiyeti özlenen bir durum al-ver işini de iyi yapıyor, top da indiriyor. Bruma'nın biraz daha doğru işler yapması lazım. Birde Podolski dönünce manyak şeyler olabilir ama defansta da problem yaşayabiliriz. Gol yememe sebebimiz takımın neredeyse tamamı rakibi ısırıyor Bruma kaç kere geriye dribling atarak rakibi yetişip kontrayı engelledi. Eren, Sneijder,Yasin, Bruma sürekli koşuyor rakibe basıyorlar. Sinan girdikten sonra ders almış belli oda aynı şekilde devam etti. Tolga zaten çift kişilik çalışıyor ortasaha da geldiği günden beri, en zayıf halka Selçuk, onun yerine de basan bir oyuncu yerleştirilirse tamamen sorun yaşamayız. Bu maçta 60-80 dakikaları arası hariç hiç sıkıntı yaşamadık. Tamamen bizim hakimiyetindeydi maç. Ne zaman hücum hattı yoruldu basamadı, geri dönemedi rakip o zaman pozisyon bulmaya başladı. O an yenilemek lazım takımı.

Eren'in hava topu hakimiyeti özlenen bir durum al-ver işini de iyi yapıyor, top da indiriyor. Bruma'nın biraz daha doğru işler yapması lazım. Birde Podolski dönünce manyak şeyler olabilir ama defansta da problem yaşayabiliriz. Gol yememe sebebimiz takımın neredeyse tamamı rakibi ısırıyor Bruma kaç kere geriye dribling atarak rakibi yetişip kontrayı engelledi. Eren, Sneijder,Yasin, Bruma sürekli koşuyor rakibe basıyorlar. Sinan girdikten sonra ders almış belli oda aynı şekilde devam etti. Tolga zaten çift kişilik çalışıyor ortasaha da geldiği günden beri, en zayıf halka Selçuk, onun yerine de basan bir oyuncu yerleştirilirse tamamen sorun yaşamayız. Bu maçta 60-80 dakikaları arası hariç hiç sıkıntı yaşamadık. Tamamen bizim hakimiyetindeydi maç. Ne zaman hücum hattı yoruldu basamadı, geri dönemedi rakip o zaman pozisyon bulmaya başladı. O an yenilemek lazım takımı.
Genel olarak katiliyorum ama sunu da soylemeden gecemiyecem, bu Rize de cok kotu hocam. Bu takim boyle oynamaya devam ederse kume duser yani futbol diye hic birsey ortaya koymadilar bugun.

Genel olarak katiliyorum ama sunu da soylemeden gecemiyecem, bu Rize de cok kotu hocam. Bu takim boyle oynamaya devam ederse kume duser yani futbol diye hic birsey ortaya koymadilar bugun.

Genel konuşuyorum Kayseri,Akhisar maçlarını da hesaba kattım bu yorumu yaparken ilk hafta kötüydük onu da ilk lig maçı, takımın oturmaması falan diyelim. Rize kötüydü zaten biraz iyi takım olsa 60-80 arası kesin yemiştik işte burada da JOR'un yetenekleri ortaya çıkacak hücum oyuncuları ısırmayı bıraktığında değiştirip hareketlendireceksin olmaz böyle. Bugün Rize atmaz yarın BJK atar

Genel konuşuyorum Kayseri,Akhisar maçlarını da hesaba kattım bu yorumu yaparken ilk hafta kötüydük onu da ilk lig maçı, takımın oturmaması falan diyelim. Rize kötüydü zaten biraz iyi takım olsa 60-80 arası kesin yemiştik işte burada da JOR'un yetenekleri ortaya çıkacak hücum oyuncuları ısırmayı bıraktığında değiştirip hareketlendireceksin olmaz böyle. Bugün Rize atmaz yarın BJK atar
Bi 4-5 hafta daha sabirla izlemek lazim cunku eger JOR bu takimi rayina oturturursa ondan sonra daha keyifli maclar izleriz bence.

ayagiynan sut cekti mi henuz
rovasat harici

mancini'nin olduğu sezon en iyi takımın biz olduğumuzu, 3-5 farkla bitebilecek bir çok maçımızın burak ve umut maldonadolarının yüzünden berabere bittiğini defalarca yazmıştık..

bu 2 hıyar alenen şampiyonluğumuzu yedi o sene..

aramızda futboldan anlayan renkdaşlar burak'a kazma dedikçe illa "her türlü senede 15-20 gol atıyor abiyeaah.." diyen futbol cahili bir güruh olurdu.. ebemizi belledi işte o güruh.. ağız tadıyla ıslıklayamadık bile hanzoları arenada..

Geri
Üst Alt