Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.668
- 4.214
- 1.198
Lan çok güldüm ha,hanım da tip tip bakıyorBizde evlenip ruhumuzu teslim ettik
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan çok güldüm ha,hanım da tip tip bakıyorBizde evlenip ruhumuzu teslim ettik
bu neyin kafası yok tanrıya takdim bilmem ne.. sadece bizde yokmuş demek ki bu kafa yapısı.
Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk
Bizde evlenip ruhumuzu teslim ettik
Bu yorum epey guldurmustu ama maalesef eski konularin likelari artik gozukmuyor.Bizde evlenip ruhumuzu teslim ettik
kim bilir ne fotolar attıydın buraya pislik herif.Allah mesut etsin..
![]()
![]()
Hayırdır abi, yemekten sonra temizliği bonus olarak da sana mı havale etti ablam?Bu yorum epey guldurmustu ama maalesef eski konularin likelari artik gozukmuyor.
Gecen gunlerde, 'evlendikten sonra ruhumuzu teslim ettik' konusu acilmisti da arkadaslar da sordu gercekten oyle mi diye de ondan da bu konu aklima geldi hemenHayırdır abi, yemekten sonra temizliği bonus olarak da sana mı havale etti ablam?
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evliliği tavsiye eder misin abi?Gecen gunlerde, 'evlendikten sonra ruhumuzu teslim ettik' konusu acilmisti da arkadaslar da sordu gercekten oyle mi diye de ondan da bu konu aklima geldi hemen![]()
Başta @Keramettin TANRIVERDİ @Gökhan Sancak olmak üzere evlilikte tecrübe sahibi olan kişilerden bir kaç bir şey okumak isteriz. Biz gençler bu işlere şuan uzağız ama gelecek ne getirir bilemeyiz. Neye dikkat etmek lazım vs.Gecen gunlerde, 'evlendikten sonra ruhumuzu teslim ettik' konusu acilmisti da arkadaslar da sordu gercekten oyle mi diye de ondan da bu konu aklima geldi hemen![]()
hic fark etmez benim icinArtık güldürmüyor, hatta cılkı çıktı. Haberin olsun.
Hahahaha.Evliliği tavsiye eder misin abi?![]()
Keramettin abi evli mi? Vay anasını. Keramettin abide tam hovarda izlenimi uyanmıştı bende.Başta @Keramettin TANRIVERDİ @Gökhan Sancak olmak üzere evlilikte tecrübe sahibi olan kişilerden bir kaç bir şey okumak isteriz. Biz gençler bu işlere şuan uzağız ama gelecek ne getirir bilemeyiz. Neye dikkat etmek lazım vs.
Başta @Keramettin TANRIVERDİ @Gökhan Sancak olmak üzere evlilikte tecrübe sahibi olan kişilerden bir kaç bir şey okumak isteriz. Biz gençler bu işlere şuan uzağız ama gelecek ne getirir bilemeyiz. Neye dikkat etmek lazım vs.
Valla hovardalıkta hiç gözüm yok, öyle biri değilim.Hahahaha.
Evlilik guzel birsey, daha dogrusu coluk cocuk seversen ve bir gun baba olmayi istiyorsan. Ama bunlari pek dusunmuyorsan iyi dusun derim. Bazi seyleri ozleyebilirsin![]()