Üye Görüşü Muslera Konusu : Testi Kırılmadan

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Son zamanlarda hem bu forumda, hem diğer sosyal medya organlarında hem de yazılı ve görsel basında, Muslera'nın performansından bağımsız olarak kendisinin satılması yönünde çeşitli yorumlar görüyorum. Bu yorumların bazıları maddi rahatlama, bazıları ise yabancı sınırından tasarruf gerekçeleriyle bu konuyu gündeme taşıyorlar.

Ama;

Bir Muslera fanı olarak, ancak daha da önemlisi bir Galatasaray sevdalısı olarak herkesi bu konuda aklını başına almaya davet ediyorum. Katılan olur olmaz ama elimizde dünyadaki faal en iyi 5-10 kaleciden birisi varsa yabancı sınırı 1 de olsa o adam oynar diye düşünüyorum. Bana göre elimizdeki en iyi oyuncudur kendisi. (Ardından da Wesley gelir).

Değinmek isteiğim bir nokta da olası bir Muslera satışından sonra başımıza gelecek felaketler. Öncelikle daha önce de test ettiğimiz üzere en az 3-5 sene bir kaleci arayışı, yerli-yabancı denemeleriyle geçecek ve bu denemelerin her birine, birer birer ufak da görünse, totalde çok büyük meblalar ödeyip, Muslera'Yı gönderip sportif olarak geriye gittiğimiz gibi, ekonomik olarak da zarar edeceğiz. Bunu daha önce yaşadık ve gördük.

Bu sebeple, medyada veya forumlarda Muslera aleyhindeki bu yorumlara itibar edilmemesini hem Galatasaray taraftarından hem de özellikle yönetimden istirham ediyorum. Çünkü Muslera varsa herşey daha güzel.

fernandomuslera5.jpg

Katılıyorum... Balık hafızalılar ve yaşı küçükler hatırlamaz veya bilmez mondragon bıraktıktan sonra neler çektiğimizi...

Son düzenleme:
ben bizim taraftari anlamiyorum zaten. muslera sayesinde kac yildir kaleci sıkıntısı cekmiyoruz, millet satalim diyor.. never change a running system ;)

Muslera bu takimda en az 8 sene oynayabilecek bir oyuncu.

Çilgin teklif gelmezse (20mden üzeri) onu satmak delilik olur.

Takımın en önemli bölgesi Mondi'den sonra baya bocaladık. Bu değeri kaybetmemeli. Hem karakter hem futbolcu olarak örnek biri. Yakışıyor Galatasaray'a, Galatasaray'da Muslera'ya.

floryayi atese veririz tbf

Yabancı sınırı 1 de olsa oynamalı düşüncesi abartılı.Ama Muslera değerli bir kaleci yabancı sınırının artacağı da düşünülürse takımda kalmalı.

tapatalk

bu sene performansı kötü ama satılamaz takım motive olursa musli de olur.

Muslera satılsın yerine yıldız bir stoper alınsın daha iyi olur. Bu benim fikrim.

Bir takimin kültürü olur, devamli oyuncu moyuncu degistirilmez. Bir kac yildir bizim ile olan, ve iyi performanslar göstermis bir oyuncu grubumuz var. Bunlarin takimin yüzü olmustur, devamli surat degistirin adama, suratsiz denir. Ben suratsiz bir takim istemiyorum. Muslera bu oyunculardan birtanesi, ve umarim kalacaktir uzun yillar bu formaya hizmet edecektir.

Gondertmeyiz rahat olun.

Muslera futbolu bırakana kadar bizde kalsın. gol yiyorsak takım defansı kötü olduğu içindir.

ligin en iyi kalecisi SÜPHESİZ

ama turk liginde muslera-ched-melo-wes-bruma ile sahaya cıkmaktansa, ched-melo-wes-brums-yabancı golcü cıkmak daha verimli SÜPHESİZ

Satilsin diyenlere Leo Franco, ZAPATA, ORKUN, AYKUT gibi kovalari hatirlatmak isterim !!! Taffarel den sonra Mondradon müthis di, simdi de Mondragon dan sonra gecirdigimiz sancili kaleci sürecinden sonra ise Muslera ile müthis bir kaleci bulduk.

Satilmasinin faydasindan cok zarari olur. Hepimiz biliyoruz nokta atis transferi ancak 3-4 yilda bir oluyor bu kulüpte. Iyi bir oyuncuyu kaybettik mi yerine yeni iyi bir oyuncu alacagimiza gereksiz herifleri topluyoruz takima o paralarla.

Geri
Üst Alt