Üye Görüşü Muslera Konusu : Testi Kırılmadan

Muslera'nın bu sneki durumu sadece Muslera ile mi alakalı? Yukarıdaki kalecilerden Neuer, Curtuois ve bira zda LLoris hariç hiç birini bırak Muslera'dan iyi demek, Muslera ile adlarını bile yan yana anmam.

Kaldı ki Ter Stegen Barca'ya gitmeden önce mevcutt Barca kalecisinden daha çok gol yemişti, o zaman ınunla devam etseydi Barca neden Stegen'i aldı? Bu mantıkla hiç gerek yoktu bu transfere.
Beni diğer durumlar bağlamıyor, o işi çözecek kodamanlar biraz iş bilselerdi de ellerindeki malzemeyi böyle rezil etmeselerdi. CL'de kumbaraya dönen kaleciye kimse kolay kolay para vermez. Örnek vermek için bula bula listeye koymadığım ter stegen'i mi buldun? :)

Son düzenleme:
Beni diğer durumlar bağlamıyor, o işi çözecek kodamanlar biraz iş bilselerdi de ellerindeki malzemeyi böyle rezil etmeselerdi. CL'de kumbaraya dönen kaleciye kimse kolay kolay para vermez.

O zaman De Gea döneminde United'ın durumuna bakalım. Mahvolmuş bir takım. Onu nasıl Muslera'dan üstüne koyuyoruz bu sezon? Demek ki 1 sezonluk olaylarla bakılmazmış olaylara.

Muslera world-class kalecidir. Bizde olması bizim için şanstır. Kıymetini bilelim.

O zaman De Gea döneminde United'ın durumuna bakalım. Mahvolmuş bir takım. Onu nasıl Muslera'dan üstüne koyuyoruz bu sezon? Demek ki 1 sezonluk olaylarla bakılmazmış olaylara.

Muslera world-class kalecidir. Bizde olması bizim için şanstır. Kıymetini bilelim.
Üstüne koyuyorum çünkü performansı daha üst düzeyde. Bir sene önce Muslera iyiydi diye 5 sene daha rezil bir Muslera'yı kalemizde mi tutalım? En başta dediğim şeyi okumamışsın. Bu şekilde devam ederse gönderilsin diyorum. En fazla 1 sene tolere edilebilir böyle bir performans. Ondan sonra değeri düşmeye başlar.

1 sonraki sezonu da tamamladığında 5 yılı doldurduğu için Türk yapıp, Türk statüsünde de oynatabileceğiz. 30 yaşında oluyor, iyi kaleciler zaten 35'ine kadar rahat oynuyor. Bu avantajını da unutmamak lazım.

Üstüne koyuyorum çünkü performansı daha üst düzeyde. Bir sene önce Muslera iyiydi diye 5 sene daha rezil bir Muslera'yı kalemizde mi tutalım? En başta dediğim şeyi okumamışsın. Bu şekilde devam ederse gönderilsin diyorum. En fazla 1 sene tolere edilebilir böyle bir performans. Ondan sonra değeri düşmeye başlar.

Ciddi ciddi Muslera'Nın şu anki durumunu 1 sene katlanılacak kadar kötü mü görüyorsunuz? O zaman daha baştan tartışmamız gerekir ki bence Muslera'daki düşüş abartıldığı kadar büyük değil. Rezil hocaların elinde, kepaze ortasaha ve santrafor hatlarıyla oynayan bir takımda savunma ve Muslera yine iyi dayanıyorlar denebilir.

Ciddi ciddi Muslera'Nın şu anki durumunu 1 sene katlanılacak kadar kötü mü görüyorsunuz? O zaman daha baştan tartışmamız gerekir ki bence Muslera'daki düşüş abartıldığı kadar büyük değil. Rezil hocaların elinde, kepaze ortasaha ve santrafor hatlarıyla oynayan bir takımda savunma ve Muslera yine iyi dayanıyorlar denebilir.
sorun kulüp takımında olsun tamam ya milli takım performansını nasıl buluyorsun?

15 milyona satsan nolacak onun yerine kaleci alacam diye onu bunu gönderirsin zararın 20 milyon olur 4-5 senede

Taraftar in cogu malesef Sizofren :D

Akli basinda insan aksayan taraflari düzeltmeye calisir, bizim futbol profesörleri Muslera yi Sneijder i satmaya calisir :oley:

Şu anda kendi seviyesinin en üstünde değil ama bu rezil vs gibi eleştirileri hak edecek biriside değil ,
burada gönderilmeli ve rezil diyenler 2012-13 sezonunun ilk yarısı boyunca neler yazdılar acaba , bugünkün kat kat beter durumdaydı ama o dönem bile rezil değildi , şahsen yabancı oyuncularımızın kredilerinin dahi olmamasını anlamıyorum ,
eskiden yabancı hayranlığı vardı kaliteli üst seviyede yerli oyuncularımız varken , şimdi yabancı düşmanlığının farklı bir versiyonu var ,
medyanın oluşturduğu algıya kapıldık gidiyoruz !

Muslera candır heleki yabancı sınırı kalkacaksa bırakılmamalıdır

Sony Xperia

Herkes yıllardır türk kaleciyle oynarken biz hep yabancı almak zorunda kaldık, önce bunu bi izah etmek lazım..

Şu anda kendi seviyesinin en üstünde değil ama bu rezil vs gibi eleştirileri hak edecek biriside değil ,
burada gönderilmeli ve rezil diyenler 2012-13 sezonunun ilk yarısı boyunca neler yazdılar acaba , bugünkün kat kat beter durumdaydı ama o dönem bile rezil değildi , şahsen yabancı oyuncularımızın kredilerinin dahi olmamasını anlamıyorum ,
eskiden yabancı hayranlığı vardı kaliteli üst seviyede yerli oyuncularımız varken , şimdi yabancı düşmanlığının farklı bir versiyonu var ,
medyanın oluşturduğu algıya kapıldık gidiyoruz !
muslera'ya "cöp" deme derdinde olan insanlarin oldugunu sanmiyorum,ama dünya'nin en iyi 5 kalecisinden biriyse bu adama nasil teklif gelmiyor?avrupa da en azindan 20 tane maddi manevi top class kulüp var..bunlar neden muslera'yi almak icin ugrasmiyor?bize yedirirlermi?atiyorum,kaleci mevkisi yerine dünyanin sayili orta saha oyuncusu bizde olsaydi onun da isteyeni olmamasi komik olmaz miydi?elestirenleri düsman ilan etmekten bikmadi bazi arkadaslar.

☆$☆

Muslerayi satsak yerine alabilecek kim var kaleci olarak soyler misiniz? Giderse kalede cok sikinti cekeriz para yapsak bile cöplere para dagitacagiz o yuzden satilmasin.

Gökhan Kral ,
hocam sorun eleştiri değilki , ben mesela bahsettiğim sezonda baya eleştirmiştim , o zaman burada doğru dürüst laf eden bile yoktu ve bugüne göre çok çok daha kötüydü ama o hali bile rezil değildi ,
bu seneki yapılan eleştirilere ben gerçekten anlam veremiyorum 3 sezondur yerli çöplere gösterilen müsamahanın yüzde biri yok yabancılara karşı ,
Muslera dünyada ilk 5 temidir bence değildir ama zaten dünyada zaten bana göre top class iki kaleci var Çelsi ve Bayern'in kalesindeler , first class kaleciler arasında Muslera da vardır form durumuna göre sıralaması değişir ama misal Joe Hart ve Şezni gibi mallarlada aynı kefede tutmam ,

Neden isteyeni yok dersen senin bu başlıkta daha evvel yazdığın takımların zaten kaleci sorunu 3 aşağı beş yukarı yok , Musleranın Türkiyede oynadığınıda hesaba koymak gerek ayrıca Lazio daykende Muslera bizdeki seviyesinin bir tık altındaydı bence bize gelipte gelişen ender adamlardan oldu ,

Kısaca öyle veya böyle birşekilde 1. sınıf bir kaleciyi yakalamışken mundar etmeyelim , bu klüp yabancı sınırı 2 iken kalesini Simiviç'e verdi hemde ilk senesinde tam manasıyla " kova " gibi oynamasına rağmen !

@Gökhan Kral ,
hocam sorun eleştiri değilki , ben mesela bahsettiğim sezonda baya eleştirmiştim , o zaman burada doğru dürüst laf eden bile yoktu ve bugüne göre çok çok daha kötüydü ama o hali bile rezil değildi ,
bu seneki yapılan eleştirilere ben gerçekten anlam veremiyorum 3 sezondur yerli çöplere gösterilen müsamahanın yüzde biri yok yabancılara karşı ,
Muslera dünyada ilk 5 temidir bence değildir ama zaten dünyada zaten bana göre top class iki kaleci var Çelsi ve Bayern'in kalesindeler , first class kaleciler arasında Muslera da vardır form durumuna göre sıralaması değişir ama misal Joe Hart ve Şezni gibi mallarlada aynı kefede tutmam ,

Neden isteyeni yok dersen senin bu başlıkta daha evvel yazdığın takımların zaten kaleci sorunu 3 aşağı beş yukarı yok , Musleranın Türkiyede oynadığınıda hesaba koymak gerek ayrıca Lazio daykende Muslera bizdeki seviyesinin bir tık altındaydı bence bize gelipte gelişen ender adamlardan oldu ,

Kısaca öyle veya böyle birşekilde 1. sınıf bir kaleciyi yakalamışken mundar etmeyelim , bu klüp yabancı sınırı 2 iken kalesini Simiviç'e verdi hemde ilk senesinde tam manasıyla " kova " gibi oynamasına rağmen !
zaten gönderilsin diye birsey yazmadim.adami dokunulmaz olarak görenlere lafim..bu filmi ben daha önce selcuk'ta da görmüstüm! iki sene önce elestirdigimde aklinca kafa bulanlar bugün selcuk'un boynuna ilmik gecirmis her hafta adami utanmadan asip kesiyorlar..gs kalibresindeki takimlarin transfer edebilecegi en klas kaleci deseler kimse sesini cikartmaz(hele franco,zapata faciasindan sonra),ama kendilerine kumdan kaleler yapip yok "35 milyondan asagi vermeyiz" ya da "dünya'nin en iyi 5 kalecisinden biridir" diye yazanlar realite ile yüzlesme vakitlerinin geldigini anlamalilar artik..ben muslera'nin futbolu bizde birakmasini isteyenlerdenim ama fanboy'luk yapip eksiklerini yazmayacak da degilim.kimse kusura bakmasin..

☆$☆

Son düzenleme:
Muslera'dan iyi 5-10 kaleci sayabilir misiniz?

Tek tek isim sayamayacağım ama üst seviye kalecilerin hepsi daha iyi. Kariyeri boyunca 20 milyon euro etmemiştir. Burada futbolu iyi takip eden arkadaşlar var dünyadaki kaleci piyasası, bulunduğumuz lig, biz kaça almışız bir karşılaştıralım bakalım Muslera 20 milyon eder mi ? Benim anlatmak istediğim şey farklı ama. Ben diyorum ki Erciyes'e karşı Muslera'nın 90'dan, sağdan soldan, karşı karşıya kurtarışlarını mı görmek isteriz yoksa hücumda Erciyes'i boğup yetenekli hücumcularla sonuca gitmeyi mi ? Şu bir gerçek ki Muslera kontenjan harcamaya değmiyor.

Tek tek isim sayamayacağım ama üst seviye kalecilerin hepsi daha iyi. Kariyeri boyunca 20 milyon euro etmemiştir. Burada futbolu iyi takip eden arkadaşlar var dünyadaki kaleci piyasası, bulunduğumuz lig, biz kaça almışız bir karşılaştıralım bakalım Muslera 20 milyon eder mi ? Benim anlatmak istediğim şey farklı ama. Ben diyorum ki Erciyes'e karşı Muslera'nın 90'dan, sağdan soldan, karşı karşıya kurtarışlarını mı görmek isteriz yoksa hücumda Erciyes'i boğup yetenekli hücumcularla sonuca gitmeyi mi ? Şu bir gerçek ki Muslera kontenjan harcamaya değmiyor.

Zapata'lı, Sanctis'li, bir senelik performansları hariç Aykut ve Orkun'u hatırlayınca Erciyes'e karı bile gerekli bence. Çünkü bi rakiplere karşı Barca kadar dominant bir takım olmadığımızdan kalemizin sağlam olması gerekiyor.

Neuer, Curtuois, Buffon, LLoris dışında Muslera'dan iyi veya eit denebilecek kaleci çok az. Casillas eski Casillas olsa belki bir de o eklenirdi. De Gea, Hart, Valdes, Sirigu, Ter Stegen, Weidenfeller filan Muslera'dan iyi değiller. Hatta Muslera'yı lıp Neuer dışında dünyadaki üst düzey takımlara koysak kimse niye bu burada demez. O kadar iyi kalecidir Muslera.

muslera'ya "cöp" deme derdinde olan insanlarin oldugunu sanmiyorum,ama dünya'nin en iyi 5 kalecisinden biriyse bu adama nasil teklif gelmiyor?avrupa da en azindan 20 tane maddi manevi top class kulüp var..bunlar neden muslera'yi almak icin ugrasmiyor?bize yedirirlermi?atiyorum,kaleci mevkisi yerine dünyanin sayili orta saha oyuncusu bizde olsaydi onun da isteyeni olmamasi komik olmaz miydi?elestirenleri düsman ilan etmekten bikmadi bazi arkadaslar.

☆$☆

Muslera'ya teklif vadır bence. Ama tatmin edici değildir. Kaldı ki bugün Neuer'e de Buffon'a da artık teklif gittiğini sanmıyorum. ÜStelik Barca Ter Stegen'i alırken, İspanya'da Muslera konusu baya baya tartışılmıştı. Arsenal için Muslera çok kez gündeme geldi. Monaco'nun yeniden yapılanmasında gündeme geldi.

takımda Muslera da Sneijder de herkes satılabilir yerine daha iyisi gelmesi şartıyla ama mevcut yönetimlerde bu vizyon ve futbol bilgisi olmadığına göre kesinlikle KALSIN. Hem daha iyisi diye alacağın adamın uyum sağlayacağının da garantisi yok. Şu Önder Özen'i kulübe kazandırmak lazım. Adam 2 sene çalıştı BJK'de, yaptığı hem ucuz ve nokta transferlerle sürünen BJK'yi ayağa kaldırdı. Bu parasızlıkta bize Önder Özen gibi iyi transfer yapan bir adam, Hamza hoca gibi elindeki oyuncudan maksimum verim alan bir hoca lazım.

Geri
Üst Alt