- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Satılsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera dünyanın en iyi 5-10 kalecisinden biri değil.
Kariyeri boyunca asla 20 milyon euro etmedi.
Hücumda aşırı kısıtlıyız yabancı oyuncularımızı hücumdan yana kullanmalıyız. Muslera kontenjan harcamaya değmiyor.
Ben Anadolu takımlarına karşı Muslera'nın bizi kurtarmasını istemiyorum. Önde basan, rakibini boğan hücum zenginliği yüksek takım istiyorum. Bunları yapabilecek yerli hücum oyuncuları yok maalesef. Hiçbir yerli hücum oyuncusu bizim beklentilerimizi karşılamaz ama savunma ve görev adamı pozisyonundakiler idare edebilir.
Gel de bunu anlat burdaki bazı kişilere renktaş. Muslera varken de görüyoruz. Bu sene gelen topu aldı. Giden topu aldı.
Önünde Sabri, Tarik, Chedjou ve Semih oynasin isterse Courtois kale de olsun yine golleri yemeyi devam eder
Muslera gidecekse kim gelecek? Bilmek isterim açikçasi. Kornerlerde sasiran Onur mu?
Muslera iyi kaleci, sadece rakibe ihtiyaci var, genç, çok yetenekli yerli kaleci almamiz lazim ve koskoca ülkede mutlaka öyle bir oyuncu vardir.
Satilsin diyenlere Leo Franco, ZAPATA, ORKUN, AYKUT gibi kovalari hatirlatmak isterim !!! Taffarel den sonra Mondradon müthis di, simdi de Mondragon dan sonra gecirdigimiz sancili kaleci sürecinden sonra ise Muslera ile müthis bir kaleci bulduk.
Satilmasinin faydasindan cok zarari olur. Hepimiz biliyoruz nokta atis transferi ancak 3-4 yilda bir oluyor bu kulüpte. Iyi bir oyuncuyu kaybettik mi yerine yeni iyi bir oyuncu alacagimiza gereksiz herifleri topluyoruz takima o paralarla.
O zaman Sinan'a da laf atmayın ? Sinan gol yiyince Sinan gol yedi , Muslera gol yiyince savunmanın yüzünden yedi oluyor ?
Muslera ne kadar kaliteli oldugunu 1.günden gösterdi, Sinan Arsenal B takimina karsi yedigi bazi golleri tutabilirdi.
Sinan pek iyi oldugunu göstermedi bugüne kadar
Muslera dünyanın en iyi 5-10 kalecisinden biri değil.
Kariyeri boyunca asla 20 milyon euro etmedi.
Hücumda aşırı kısıtlıyız yabancı oyuncularımızı hücumdan yana kullanmalıyız. Muslera kontenjan harcamaya değmiyor.
Ben Anadolu takımlarına karşı Muslera'nın bizi kurtarmasını istemiyorum. Önde basan, rakibini boğan hücum zenginliği yüksek takım istiyorum. Bunları yapabilecek yerli hücum oyuncuları yok maalesef. Hiçbir yerli hücum oyuncusu bizim beklentilerimizi karşılamaz ama savunma ve görev adamı pozisyonundakiler idare edebilir.
Muslera'dan iyi 5-10 kaleci sayabilir misiniz?
sırasıyla maç sayısı - yenen gol - gol yenmeden bitirilen maç verilerine bir bakalım
neuer 23 11 15
courtouis 18 14 8
handanovic 17 22 7
sirigu 24 19 10
patricio 18 23 4
leno 24 26 9
Szczęsny 19 20 7
de gea 16 21 4
akinvfeev 23 29 7
lloris 21 23 8
joe hart 20 20 6
muslera 18 30 4
bence hesap ortada
muslera bu sene vasatın altında ve piyasa değerini yansıtmayan bir performans sergiliyor
toparlamazsa değeri daha da düşmeden tekmeyi yemelidir