Üye Görüşü Muslera Konusu : Testi Kırılmadan

Muslera dünyanın en iyi 5-10 kalecisinden biri değil.

Kariyeri boyunca asla 20 milyon euro etmedi.

Hücumda aşırı kısıtlıyız yabancı oyuncularımızı hücumdan yana kullanmalıyız. Muslera kontenjan harcamaya değmiyor.

Ben Anadolu takımlarına karşı Muslera'nın bizi kurtarmasını istemiyorum. Önde basan, rakibini boğan hücum zenginliği yüksek takım istiyorum. Bunları yapabilecek yerli hücum oyuncuları yok maalesef. Hiçbir yerli hücum oyuncusu bizim beklentilerimizi karşılamaz ama savunma ve görev adamı pozisyonundakiler idare edebilir.

Hücumda aşırı kısıtlıyız yabancı oyuncularımızı hücumdan yana kullanmalıyız. Muslera kontenjan harcamaya değmiyor.

Ben Anadolu takımlarına karşı Muslera'nın bizi kurtarmasını istemiyorum. Önde basan, rakibini boğan hücum zenginliği yüksek takım istiyorum. Bunları yapabilecek yerli hücum oyuncuları yok maalesef. Hiçbir yerli hücum oyuncusu bizim beklentilerimizi karşılamaz ama savunma ve görev adamı pozisyonundakiler idare edebilir.

Gel de bunu anlat burdaki bazı kişilere renktaş. Muslera varken de görüyoruz. Bu sene gelen topu aldı. Giden topu aldı.

Gel de bunu anlat burdaki bazı kişilere renktaş. Muslera varken de görüyoruz. Bu sene gelen topu aldı. Giden topu aldı.

Önünde Sabri, Tarik, Chedjou ve Semih oynasin isterse Courtois kale de olsun yine golleri yemeyi devam eder

Muslera gidecekse kim gelecek? Bilmek isterim açikçasi. Kornerlerde sasiran Onur mu?

Muslera iyi kaleci, sadece rakibe ihtiyaci var, genç, çok yetenekli yerli kaleci almamiz lazim ve koskoca ülkede mutlaka öyle bir oyuncu vardir.

Önünde Sabri, Tarik, Chedjou ve Semih oynasin isterse Courtois kale de olsun yine golleri yemeyi devam eder

Muslera gidecekse kim gelecek? Bilmek isterim açikçasi. Kornerlerde sasiran Onur mu?

Muslera iyi kaleci, sadece rakibe ihtiyaci var, genç, çok yetenekli yerli kaleci almamiz lazim ve koskoca ülkede mutlaka öyle bir oyuncu vardir.

O zaman Sinan'a da laf atmayın ? Sinan gol yiyince Sinan gol yedi , Muslera gol yiyince savunmanın yüzünden yedi oluyor ?

satilsin veya satilmamasindan cok neden ciddi bir alicisi olmadigini tartismak lazim..zaten satilmasini da istemiyorum,ama dünyanin en iyi 5. kalecisine elit kulüpler veya zengin kulüpler neden talip olmuyor?
önce bir top class kulüplere bir göz atalim..
barcelona
real
bayern
manu
milan
chelsea

yarismaci,maddi durumlari iyi olan kulüpler..
dortmund
city
psg
arsenal
juventus
inter
a madrid
schalke
liverpool
leverkusen
monaco
marseille
roma
porto

son olarak zenit ve moskova gibi alim gücü yüksek külüpler ve yarismaci 20 kulüp neden dünyanin en iyi 5 kalecisinden biri olan musleraya talip olmuyor?bunlarin alayi aptal bir biz mi akilliyiz?

☆$☆

Son düzenleme:
Satilsin diyenlere Leo Franco, ZAPATA, ORKUN, AYKUT gibi kovalari hatirlatmak isterim !!! Taffarel den sonra Mondradon müthis di, simdi de Mondragon dan sonra gecirdigimiz sancili kaleci sürecinden sonra ise Muslera ile müthis bir kaleci bulduk.

Satilmasinin faydasindan cok zarari olur. Hepimiz biliyoruz nokta atis transferi ancak 3-4 yilda bir oluyor bu kulüpte. Iyi bir oyuncuyu kaybettik mi yerine yeni iyi bir oyuncu alacagimiza gereksiz herifleri topluyoruz takima o paralarla.

Yalnız Orkun ve Aykut'un oynadığı sene yanılmıyorsam ligde en az gol yediğimiz sezondu, sadece 23 gol yemiştik. Bence bu birçok şeyi açıklıyor.

Sinan'la Muslera'yi bir tutan insanlar var. Muslera gönderilip yerine getirecegin kişiyi söyle önce. Muslera formsuz olabilir. Muslera'nin tuttugu toplari Sinan 10 yil çalişsa tutamaz. Önce dogru dürüst kaleci bul sonra Muslera gitsin lafim olmaz.

Son düzenleme:
O zaman Sinan'a da laf atmayın ? Sinan gol yiyince Sinan gol yedi , Muslera gol yiyince savunmanın yüzünden yedi oluyor ?

Muslera ne kadar kaliteli oldugunu 1.günden gösterdi, Sinan Arsenal B takimina karsi yedigi bazi golleri tutabilirdi.

Sinan pek iyi oldugunu göstermedi bugüne kadar

Muslera ne kadar kaliteli oldugunu 1.günden gösterdi, Sinan Arsenal B takimina karsi yedigi bazi golleri tutabilirdi.

Sinan pek iyi oldugunu göstermedi bugüne kadar

Şu ana kadar GS'de 2. maçına çıkan Sinan'dan ne bekliyordun ? Ayrıca B takımı dediğin takım bizim takımı toplar çıkarır ikiye böler.

Alexis ile Cazorla dışında as takım ile oynadılar. Yani öyle bir dedin ki son cümlende sanki adam 2 senedir oynuyor da göstermedi demişsin. 2 maç oynadı bunlardan bir tanesi de TR kupası maçı hatta. Ayrıca 2-3 tane net kurtarış da yaptı Arsenal maçında. Sana göre clean sheet mi yapması gerekiyordu ?

Muslera'dan iyi 5-10 kaleci sayabilir misiniz?

Muslera'yı satanın sülalesini satarız..

Vazgeçilmez değil. Kendini toparlamazsa yollanıp yerine daha düşük bütçeyle daha efektif bir keeper alına.
Emrimdir !

10+ teklif gelirse satılmalı.

Ama şu son 6 aylık performansına bakıp alacak bir takım olduğunu sanmıyorum, bayağı kötü çünkü.

Elimizde ki en iyi oyuncu degil ama gerisi dogru.

Bu arada +10m teklif gelmez zaten Muslera'ya, bu panik neden onu anlamadim. O butceyi ayiracak takimlarin kalecileri saglam isimler zaten.

Dün yazdıklarım bugün ayyuka çıkmış. Hamza hocanın arsenal maçı sonrası yaptığı açıklama hata oldu bence

Muslera'dan iyi 5-10 kaleci sayabilir misiniz?

sırasıyla maç sayısı - yenen gol - gol yenmeden bitirilen maç verilerine bir bakalım

neuer 23 11 15
courtouis 18 14 8
handanovic 17 22 7
sirigu 24 19 10
patricio 18 23 4
leno 24 26 9
Szczęsny 19 20 7
de gea 16 21 4
akinvfeev 23 29 7
lloris 21 23 8
joe hart 20 20 6

muslera 18 30 4

bence hesap ortada
muslera bu sene vasatın altında ve piyasa değerini yansıtmayan bir performans sergiliyor
toparlamazsa değeri daha da düşmeden tekmeyi yemelidir

sırasıyla maç sayısı - yenen gol - gol yenmeden bitirilen maç verilerine bir bakalım

neuer 23 11 15
courtouis 18 14 8
handanovic 17 22 7
sirigu 24 19 10
patricio 18 23 4
leno 24 26 9
Szczęsny 19 20 7
de gea 16 21 4
akinvfeev 23 29 7
lloris 21 23 8
joe hart 20 20 6

muslera 18 30 4

bence hesap ortada
muslera bu sene vasatın altında ve piyasa değerini yansıtmayan bir performans sergiliyor
toparlamazsa değeri daha da düşmeden tekmeyi yemelidir

Muslera'nın bu sneki durumu sadece Muslera ile mi alakalı? Yukarıdaki kalecilerden Neuer, Curtuois ve bira zda LLoris hariç hiç birini bırak Muslera'dan iyi demek, Muslera ile adlarını bile yan yana anmam.

Kaldı ki Ter Stegen Barca'ya gitmeden önce mevcutt Barca kalecisinden daha çok gol yemişti, o zaman ınunla devam etseydi Barca neden Stegen'i aldı? Bu mantıkla hiç gerek yoktu bu transfere.

Geri
Üst Alt